+ پاسخ به تاپيك
صفحه 1 از 5
1 2 3 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

تاپيك: نصب سیستم عامل مکینتاش روی pc

Major
    پست‌ها
    225

تجربه: 156,319
    امتیاز بعدی: 157,092

تشکر از کاربر
    6
    در 16 پست 27 بار تشكر شده است
    شهرت
    0

نصب سیستم عامل مکینتاش روی pc

دوستان سلام!
    من توی بعضی از سایتها دیدم که آموزش نصب سیستمم عامل مکینتاش بر روی pc قرار داده شده.
    بعنوان مثال سایت زیر:

آموزش نصب مکینتاش

سیستم عامل مکینتاش رو باید بصورت تورنت دانلود کرد با حجم 4-5 گیگ،لطفا" اگه کسی اینکار رو انجام داده اینجا بیان کنه و بگه چه ورژنی رو نصب کرده با ذکر لینک دانلود اون یا فایل تورنت اون....

یکی از بهترین سایتهای تورنت که میتونید آخرین ورژن Mac Os V10.6 رو دانلود کنید سایت زیر هستش:

www.h33t.com

راستی نسخه ی آخر این سیستم عامل فکر نمیکنم قابلیت نصب روی PC رو داشته باشه....

DEVIL IN HEAVEN
    پست‌ها
    16,178

تجربه: 23,853,612
    امتیاز بعدی: 26,073,450

ویترین پاداش ها

تشکر از کاربر
    997
    در 654 پست 1,224 بار تشكر شده است
    حالت من
    Angelic
    شهرت
    10

Re: نصب سیستم عامل مکینتاش روی pc

چرا نشه اینم یک آموزش تصویری از یک سایت معتبر:
    http://oreilly.com/windows/archive/PearPC.html
    لطفا قبل از پست زدن قوانین انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان را به دقت مطالعه کنید.

[ انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان ] - [ http://www.mobile4persian.com ]
    Click here to enlarge [ مرجع آموزش موبایل ایرانیان ] - [ http://www.mobile4persian.net ]
    Click here to enlarge دست نوشته های من: Professional Dreams
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
    [ بخش آیفون ] - [ تبادل لینک ] - [ کیبورد فارسی انجمن ] - [ لطفا سئوالات خود را در پیغام خصوصی مطرح نفرمایید. ]

Captain
    پست‌ها
    375

تجربه: 251,193
    امتیاز بعدی: 300,073

تشکر از کاربر
    0
    در 9 پست 13 بار تشكر شده است
    حالت من
    Flirty
    شهرت
    2

سلام آقا رضا
    این چیزی که گذاشتین مخصوص باز کردن مک روی ویندوز هستش! ولی من یه DVD دارم
    1- یکی از پارتیشن هاتون رو دیلیت می کنه و بعد جاش پارتیشن با فرمت مک میسازه
    2- 90 درصد درایور های به روز دنیا رو داخل داره تا برای سخت افزار مشکلی پیش نیاد
    3- در هنگام داشتن اون نمی تونین از ویندوز استفاده کنین یا اگه تونستین فقط میشه از یه ویندوز استفاده کرد نه دو ویندوز! اگه کسی خواست می تونم براش به قیمت 10000 تومان بفرستم! یکم گرونه ولی خودم 20000 خریدمش! Click here to enlarge

DEVIL IN HEAVEN
    پست‌ها
    16,178

ویترین پاداش ها

تشکر از کاربر
    997
    حالت من
    Angelic
    شهرت
    10

خب پس چه بهتر دیگه نیاز به پارتیشن بندی و این حرف ها هم نیست Click here to enlarge
    من شنیدم نسخه لئو پارد نصبش از همه راحت تره.
    لطفا قبل از پست زدن قوانین انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان را به دقت مطالعه کنید.

Click here to enlarge [ مرجع آموزش موبایل ایرانیان ] - [ http://www.mobile4persian.net ]
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    [ بخش آیفون ] - [ تبادل لینک ] - [ کیبورد فارسی انجمن ] - [ لطفا سئوالات خود را در پیغام خصوصی مطرح نفرمایید. ]

Captain
    پست‌ها
    375

تشکر از کاربر
    0
    حالت من
    Flirty
    شهرت
    2

بله مال منم نسخه لئو پارد، 10.5.6 هستش!

Major
    آغاز کننده تاپیک
    پست‌ها
    225

تجربه: 156,319
    امتیاز بعدی: 157,092

تشکر از کاربر
    6
    در 16 پست 27 بار تشكر شده است
    شهرت
    0

PorscheLord عزیز حجم dvd شما چقدر هست؟ 4 یا 8 گیگ؟؟
    چون MAc OS ورژن لئوپارد حجمش تقریبا" 5-6 گیگ هستش؟؟؟
    من لینک رپید اونو گیر آوردم منتها دانلودش یکم طول میکشه ؟؟؟به هر حال دانلودش میکنم
    میتونی توی نصبش راهنماییم کنی؟
    راستی رضا جان اگه بخوای از امولاتور استفاده کنی که vmware از همه بهتره ولی من میخوام بدون نرم افزار روی pc نصبش کنم
    یه چیز دیگه من توی سایتها دیدم نسخه های هک شده ی متفاوتی برای cpu های اینتل و AMD هستش
    لطفا" PorscheLord جان مشخصات pc تون رو بزارید چون فکر کنم سخت افزار بالایی باید مورد نیاز باشه...!و اینکه بگید اینهمه تعریف و تمجید از این سیستم عامل واقعا" راسته یا نه؟؟؟ارزششو داره یا نه؟واسه کارای گرافیکی سرعت بالاست یا نه؟

DEVIL IN HEAVEN
    پست‌ها
    16,178

ویترین پاداش ها

تشکر از کاربر
    997
    حالت من
    Angelic
    شهرت
    10

درسته من خودمم از Vmware استفاده نمی کنم ولی نمی دونم mac رو می شناسه یا نه.
    یک جایی دیده بودم همین cd لئوپارد رو 3 تومن می فروخت اگر پیداش کردم میذارم اینجا Click here to enlarge

Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge

Pc Empratoor
    پست‌ها
    1,669

تجربه: 704,399
    امتیاز بعدی: 824,290

ویترین پاداش ها

تشکر از کاربر
    543
    در 332 پست 775 بار تشكر شده است
    حالت من
    Angelic
    شهرت
    3

شرمنده ام که این سوال رو می پرسم شاید بهم بخندید ولی من نمی دونم این سیستم عامل مکینتاش چیه Click here to enlarge اگر می شه یکی به صورت کامل توضیحش بده من تا حالا اسمشم نشنیدم.
    مرسی Click here to enlarge
    Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlargeطراحی انواع وبسایت Click here to enlargeClick here to enlargeClick here to enlarge
    ----------------------------------------------
    Click here to enlarge....طراحی روبات یاهو....Click here to enlarge
    ------------------------------------------------------
    ===>شهر ترفند و آموزش <===
    --------------------------------------------------------------

Click here to enlarge
    -------------------------------------------------------------------------------
    ===>کسی که از هیچ چیز کوچکی خوشحال نمی شود هرگز خوشبخت نمی شود<===
    --------------------------------------------------------------------------------
    Click here to enlarge
    -------------------------------------------------------------------------------

Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    ------------------------------------------------------------------------------

Captain
    پست‌ها
    375

تشکر از کاربر
    0
    حالت من
    Flirty
    شهرت
    2

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط shayatinsorkh
    PorscheLord عزیز حجم dvd شما چقدر هست؟ 4 یا 8 گیگ؟؟
    چون MAc OS ورژن لئوپارد حجمش تقریبا" 5-6 گیگ هستش؟؟؟
    من لینک رپید اونو گیر آوردم منتها دانلودش یکم طول میکشه ؟؟؟به هر حال دانلودش میکنم
    میتونی توی نصبش راهنماییم کنی؟
    راستی رضا جان اگه بخوای از امولاتور استفاده کنی که vmware از همه بهتره ولی من میخوام بدون نرم افزار روی pc نصبش کنم
    یه چیز دیگه من توی سایتها دیدم نسخه های هک شده ی متفاوتی برای cpu های اینتل و AMD هستش
    لطفا" PorscheLord جان مشخصات pc تون رو بزارید چون فکر کنم سخت افزار بالایی باید مورد نیاز باشه...!و اینکه بگید اینهمه تعریف و تمجید از این سیستم عامل واقعا" راسته یا نه؟؟؟ارزششو داره یا نه؟واسه کارای گرافیکی سرعت بالاست یا نه؟
    سلام! Click here to enlarge
    اولا: مال من 4.7 گیگ هست و معروف یه هکینتاش هستش. در حقیقت همه نسخه های مک برای پی سی هکینتاش هستن چون همون طور که می دونین، سیستم عامل مک فقط برای کامپیوتر های شرکت اپل هست. و حجم تمامی نسخه های هکینتاش برای این که قفل شکسته هستن، کمتره Click here to enlarge
    دوما: برای این که بدونین، همه سیستم عامل هایی که من دیدم، به طور مثال ویندوز اکس پی، که خودتون هم دیدین، فقط یه CD 700 مگا بایتی هستش ولی وقتی نسبش می کنین، حول و حوش 3 یا 4 گیگ ویندوز می شه، یا ویندوز 7
    یه DVD 4.7 هستش ولی وقتی نصبش می کنین حداقل 8 گیگ از فضای درایو رو می گیره. یا برای نمونه آخر بگم: لینوکس اوپن سوزه Open Suse نسخه 10.5 که مال 5 یا 4 سال پیشه، 1 DVD بود ولی اگه همه نرم افزار های کاستومش رو انتخاب می کردین برای نصب، حجم 40 گیگا بایت رو می گرفت! Click here to enlarge
    حالا این همه به قول معلمم گازوئیل زدم که به این جا برسم Click here to enlarge حجم نصب شده مکینتاش حول و حوش 14 الی 16 گیگ بدون نرم افزار های اضافه هستش
    سوما: یه توصیه من به تو، بهتره دانلودش نکنی، یعنی از یه شخص مطمئن بگیرش، Click here to enlarge چون یه وقت مثل من میشی که رفتم خریدم، بعد پارتیشن های ویندوز رو نمیشناخت و گفت درایو مورد نظر حتما باید درایو مک باشد! بعد یه نرم افزار دانلود کردم که فرمت رو تغییر بده، دیدم گفت لطفا ریبوت کنید ریبوت کردم دیدم ای دل غافل! هارد سوخید!!!! Click here to enlarge حتی موتورش روشن هم نمیشد! Click here to enlarge مجبور شدم برم از معلم کامپیوترم بپرسم که عاشق مک هستش، و اونم گفت من یه لینک دارم که اون نسخه*ش خودش درایوی که مد نظرته رو پاک و سپس به فرمت مک تبدیل می کنه، منتها چون خودم نمی تونم دانلودش کنم باید از یکی بگیرم که خرجش می شه 20 تومن، منم بدون این که سود خودم رو در نظر بگیرم به تو همین قیمت رو میدم دیگه با یه عالمه زر مفت و از این جور پاچه خواری ها که ویندوز 7 فاینال بهت می دم و از این جور چیزا، قیمت رو رسوندم به 15 تومن و خریدمش! Click here to enlarge
    چهارما: اگه کیبورد و ماوست USB نیست، باید خرج یه کیبورد و ماوس اضافه رو هم بدی! Click here to enlarge چون مک از PCI ساپورت نمی کنه
    پنجما: من می تونم مک رو نصب کنم! ولی تازه دارم از معلمم یاد میگیرم که چه طور مک رو همراه با ویندوز نصب کنم! بنابراین اگه بخوای نصب کنی، فقط می تونی مک رو PC ت داشته باشی
    ششما: اون نسخه های قدیمیشه، یعنی قدیمی هکینتاشه. و مشکل اونها اینه که چون یخته زیادی روش فعالیت کردن، در حقیقت بهش گند زدن و به اصطلاح نابودش کردن!!!! اونا خیلی زور زدن تا ک رکش کنن که بتونه رو AMD اجرا بشه، و در نتیجه قسمت های زیادی از کرنلش (هسته ی مرکزیش) رو آسیب زدن، ولی مال من اینطور نیست. روی هر دو CPU اینتل و ای ام دی اجرا میشه
    هفتما: من سخت افزار بالایی دارم ولی زیاد قردت سخت افزار نمی خواد تو پست بعدی قدرت سخت افزار رو می گم!
    هشتما: والا نمی دونم چی بگم؟ از لحاظ قیافتا که خیلی قشنگه، شاید برای نصب نرم افزار ها با مشکل مواجه بشی چون همه نرم افزار هاش فرمتی به اسم EXE رو نداره! در حقیقت چیزی به اسم اگزه برای مک مفهوم نیست!!! یادش به خیر: بچه بودیم رو آنتی ویروس کسپر می نوشت برای مک و ویندوز! بزرگ شدیم حالا از نسخه 95 تا 7 ویندوز رو هم داره می نویسه، حرفی هم از مک نمیزنه، البته مک خودش ویروس نمیشناسه ها! گفته باشم! ولی به هر حال شاید ارزش امتحان کردن رو داشته باشه! البته من نرم افزرای مثل فوتوشاپ براش ندیدم، اگه دیدم به شما می گم، ولی از الان پی نصب مک و بعدش فوتوشاپ وبعدش کار حرفه ای نباشین! Click here to enlarge
    اخیش!!! روده درازی کردم! Click here to enlarge Click here to enlarge Click here to enlarge

Captain
    پست‌ها
    375

تشکر از کاربر
    0
    حالت من
    Flirty
    شهرت
    2

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط Professional
    درسته من خودمم از Vmware استفاده نمی کنم ولی نمی دونم mac رو می شناسه یا نه.
    یک جایی دیده بودم همین cd لئوپارد رو 3 تومن می فروخت اگر پیداش کردم میذارم اینجا Click here to enlarge
    آقا رضا اون CD نیست و DVD هستش! به علاوه من به فکر سود خودم نیستم، به فکر فروش هم نیستم! من فقط پول داشتن مکینتاش رو می گیرم! چون مکینتاشی که 70 یا 60 درصد درایور های سخت افزار ها رو بشناسه، جایی ندیدم! و باز هم به علاوه! یه بار متذکر شدم که این مک برای CPU های اینتل و AMD هستش، و با بقیه فرق داره که نسخه های اینتل و AMD اون ها جداست! ولی توصیه من به شما! اگه می خواین که فقط قیافه ظاهری مک رو ببینی از امولاتور استفاده کنین! ولی اگه واقعا می خواین از قدرت مک با خبر بشین، امولاتور جواب نمی ده!

+ پاسخ به تاپيك
صفحه 1 از 5
1 2 3 ... آخرینآخرین

برچسب های این تاپیک

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

قوانین ارسال

• شما نمیتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید