با استفاده از فایل های آپدیت شما میتونید به راحتی گوشیتون رو آپدیت کنید.و یا اگه مشکلی با آپدیت جدید
پیدا کردید گوشیتون رو دوباره آپدیت کنید.و در وقت خود صرفه جویی کنید.
در هنگام آپدیت گوشی فایل های آپدیتی که از سایت نوکیا دانلود می کنید در آدرس زیر در کامیوترتون ذخیره میشه:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\http://www.dsut.online.nokia.com.oti...roducts\rm-133
شما میتونید با دانلود مستقیم فایل های آپدیت مخصوص گوشیتون اونها رو پس از read only کردن در مسیر بالا کپی کنید و
فقط 10 الی 15 دقیقه آخر کارو انجام بدید.
و یا میتونید فایل های آپلود خودتون رو در اختیار دیگر دوستانتون قرار بدید و اونها نیز از این فایل ها استفاده کنند.
اين rm-133 كه در انتها مسیر بالا ميبينيد بر اساس مدل گوشيتونه که ماله N73 هست rm-133 و مال گوشی های دیگه متفاوت هست.
براي مدل N76 ميشه rm-135
براي مدل N95 ميشه rm-159
براي مدل N72 ميشه rm-180
و الي ، آخر...........
حالا بعد از ريخته شدن Firmware در آدرس بالائي ، اون 10 - 15 دقيقه آپ ديت گوشي و ريختن اين فزيمور رو گوشيتون شروع ميشه كه
خدمتتون در پست مربوطه گفتم كه چقدر مهمه....
نكته : اين آدرسي كه من نوشتم در بالا مربوط به كامپيوتري هستش كه ويندوز XP داره و اين سيستم عامل در درايو C نصب شده...بنابراين
اگر XP شما ، درايوش مثلاً باشه D اين آدرس اولش ميشه همون درايو D
نكته بعدي : اين آدرس دقيقاً به همين صورت ، كه گفتم روي اوندسته از كامپيوتر هائيي كه باهاشون يك بار آپ ديت انجام شده باشه ....
بصورت خودبخود وجود داره ...ولي اونهائي كه تا حالا با PC خودشون آپ ديت نكرده اند ، ممكنه اين آدرس بصورت كامل وجود نداشته باشه و
بعضي از فايل هاش هنوز درست نشده باشه كه اين عزيزان بايد بروند و دقيقاً به ترتيبي كه نوشتم ، فولدر هائي كه ندارند را درست كنند
و فولدر انتهائي هم بايد بر اساس گوشيشون و اون rm مربوط به گوشيتون ...نام گذاري كنند
حالا دوستان عزيز به جاي اينكه بروند و از سايت نوكيا اين Firmware را دانلود كنند كه البته با خطوط ADSL ممكنه 45 دقيقه
( حالا بيشتر يا كمترشو كار ندارم ) و توسط خطوط DIAL UP در مدت 5 يا 6 ساعت ... طول بكشه....
ميتونند بروند و به لينك هاي " آخرين Firmware " مربوط به گوشيشون و بعد اونهارو اونجا دانلود كنند و داخل آدرسي كه گفتم و
در پوشه rm مربوط به گوشي خودشون ..بريزند
حال سايت نوكيا در بررسي كه انجام ميده ميبينه كه آخرين ورژن Firmware در پوشه مربوط به گوشيتون( rm ) در كامپيوترتون ،
وجود داره ... و ديگه خودشو علاف دانلود فريمور جديد نميكنه و يه راست ميره سراغ اون 10 - 15 دقيقه انتهائي كار و ريختن اين فريمور رو گوشي شما...
حالا حساب كنيد كه شما به جاي مثلاً يك ساعت online بودن و اتصال به سايت ...فقط همون 10 - 15 دقيقه رو متصل به سايت نوكيا
ميشيد و گوشيتون را ... آپ ديت ميكنيد....
ون دوستاني كه ديال اپ دارند...ميتونند بروند و در يك كافي نت ، بشينند و يه نسكافه بزنند تو رگ و با استفاده از خطوط ، پر سرعت و
توسط لينكي كه دوستان از آخرين ورژن Firmware گوشيشون ، براشون گذاشتند...اين فريمور را دانلود كنند و روي يك cd بريزند و بعد
بيان و روي كامپيوتر خودشون ...اون آدرس رو درست كنند و كل فايل هاي دانلود شده را بريزند روي پوشه انتهائي كه اسم rm مربوط به
گوشيشون را داره ( البته بايد فايلها رو از حالت فشرده ؛در بياريد و اصطلاحاً extract كنيد ) و فقط همون 10 - 15 دقيقه انتهائي ، عمليات آپ ديت را كانكت بشوند.گوشی خودشون رو آپدیت کنند.
موفق باشید.

LinkBack URL
About LinkBacks
دست نوشته های من: 

p sp2 نصب در درایوc
آغاز کننده تاپیک

علاقه مندی ها (Bookmarks)