ببخشید اگه سوالم را جایی مطرح میکنم که جایی برای این گوشی نیست به بزرگواریتون ببخشید و اگر اساتید در باره این موضوع مطلبی هست بگن تا مشکلم حل بشه که به هر دری زدم بی جواب بوده
ایا میشه این بیس باند رو ارتقا داد یا عوض کرد ممنون اگه جواب بدید
M76XX-TSNCJOLYM-53404015
یه سوال دیگه ایا همه گوشیهای xperia e10i توی ستینگ در قسمت بیسباند M76XX-TSNCJOLYM-53404015
اینو نوشته یعنی بیسباند همشون این هست M76XX-TSNCJOLYM-53404015
اگه بخوام این بیس باندو ارتقا بدم و یا عوضش کنم که دیگه کلا عوض بشه باید چیکارکنم ایا راه حلی وجود داره
یک سوال دیگه که کلی هست
خیلی از دوستان مشکل ریستارت گوشی دارن و من همه راها رو تست کردم حتی گوشی رو انلاک کردم و رم MiniCM7-2.1.6 گزاشتم ولی بازم زمان سیم کارت جا زدن هنگ میکنه و ریسیت میشه
اگه این مشکل سخت افزاری باشه یعنی با جا زدن سیم کارت رم گوشی پور میشه و باعث ریستارت گوشی میشه ایا راه حلی وجود داره رم گوشی رو چک کرد یا اضافه کرد بطور موقط
حالا خیلی از دوستان هستن میگن که شما گوشیتونو اپدیت کن نمیدونم فلش کن منم اپدیت کردم و فلشم کردم بازم درست نشد بازم زمانی که سیم کارت میزنم جا سیگنال نمیاد و وقتی گوشی رو ریست میکنم وقتی گوشی لود میشه بعد ارم سونی ریست میکنه شاید 20 ثانیه بعد ارم سونی به محض کانکت شدن سیگنال
سوال اینجاست ممکنه گوشی سیم کارتش قفل شده باشه اگر قفل بشه میشه کاریش کرد باز بشه
سوال اخر که ایا فریموری هست که کمتراز 2 باشه برای e10i که بازم چک کنم ببینم دیگه مشکل چیه
ممنون میشم جواب بدید
یکی از دوستان گفتن که شاید از طریق باکس setool2 بشه درستش کرد ایا اموزشی در این باره هست برای e10i بزارید ممنون میشم خودم دانلود کردم ولی توی لیست اسمی از گوشی xperia نبود

LinkBack URL
About LinkBacks