این رام رام بسیار خوب و سریع و استیبلی هستش و پیشنهاد میکنم دوستان نصب کنند با نصب این رام هم میتونید :
تقریبا تمام قسمتها و منوهای گوشی رو فارسی کنید
مسیج های فارسی رو مشاهده کرده و ویرایش کرده و بنویسید
کیبرد فارسی به گوشیتون اضافه میشه
توی اینترنت هم به راحتی تمام یایتهای فارسی رو نشون میده و دیگه به هیچ فارسی سازی نیاز ندارید
در ضمن این رام زبانهای زیر رو هم داره :
English UK
English USA
Francais
Korean
Persian
Urdu
Arabic
البته نا گفته نمونه سامسونگ اعلام کرده اندروید 2.2 برای این زبانها رو به زودی ریلیز خواهد کرد .
و اما نحوه فلش کردن روی گوشی
من یک فایل با عنوان flashtools رو ضمیمه کردم . اون رو دانلود کنید . وقتی فایل رو اکسترکت کردید داخلش 2 تا فایل که یکیش Odin3_v1.0.exe و دیگری s1_odin_20100512.pit هستش .
ابتدا فایل رام رو که براتون لینکش رو در بالا دادم دانلود کنید . بعد اون رو اکسترکت کنید . داخلش فقط یک فایل با نام OJP_JG9.tar وجود داره حالا برنامه Odin3 رو باز کنید و مثل عکس فایل OJP_JG9.tar در قسمت PDA برنامه فرخوانی کرده و همینطور لودری رو که از ضمیمه دانلود کردید با نام s1_odin_20100512.pit رو در قسمت PIT فراخونی کنید . حالا گوشی رو خاموش کنید . بعد کلید ولوم پایین + کلید HOME + کلید پاور رو نگه دارید تا دستگاه به حالت لودینگ بره . کابل USB رو وصل کنید و منتظر شید دستگاهتون توسط برنامه شناخته بشه البته باید قبلش درایور این حالت رو دانلود کرده باشید اگه دانلود نکردید لینکش رو آخر مطالبم میذارم . حالا کلید استارت رو بزنید حدود 3 دقیقه طول میکشه دستگاه ریستارت بشه به هیچ وجه دسگاه رو از کامپیوتر جدا نکنید باید گوشی کاملا بالا بیاد تا کلمه pass توی برنامه Odin 3.0 نمایش داده بشه . خوب حالا تما شد . رام فارسی مبارک
در ضمن به توصیه دوست عزیزم scarface این بخش اضافه میشه :
بهتره قبل از نصب برنامه وارد ریکاوری بوت شده ( کلید ولوم بالا 9 + هوم + پاور ) و گوشی wipe reset factory کنید بعد اقدام به نصب فریم ویر کنید . البته میشه بعد از نصب فریم ویر هم این کار رو کرد . بعضی از دوستان گله مند بودن که این فریم ویر فیس *** بوک و مارکت رونداره همین جا اعلام میکنم که این فریم ویر همه برنامه ها رو داره و با ریست فکتوری مشکلاتش حل میشه...