سلام
روش ايجاد دوباره فايل جاوا بعد از اكستركت كردن ان با winrar را بگوئيد
|

سلام
روش ايجاد دوباره فايل جاوا بعد از اكستركت كردن ان با winrar را بگوئيد
|
|

با خوش آمد به شما![]()
روی پوشه ای که extract کردید قبلا کلیک راست کنید و send to compressed رو انتخاب کنید .بعد از این اگر اسم فایلتون test.zip هست به test.jar تغییرش بدید.
به همین راحتی![]()

سلام
شما اينكار را انجام بدهيد مي بينيد كه اندازه فايل مثل قبلي نميشه و قدري بزرگ است چرا؟

نکته جالبی بود درسته من هم این کار رو کردم 20 کلوبایت بشتر شدنوشته اصلی توسط dawoodiran
![]()

توسط یکی از برنامه ها مثل winzip و یا winrar و یا هر برنامه فشرده ساز جدید فایل ها را فشرده کنید و پسوند jar را انتخاب نمایید.
این کار توسط برنامه فشرده سازی در لینوکس قابل انجام هست. فکر کنم برای شما هم جواب بده.
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

اما من يه بار براي تغيير اندازه تصوير بيه فايل جاوا رو باز كردم و تغييراتو توش اعمال كردم، ولي بعدش اصلا نصب نشد!
مطمئنين قلق خاص ديگه اي نداره؟
خودی تر از خودت هم نباشی
بی تفاوت تر از سیگارم که نمی شوی
دیشب
بر روی تخت چنان بوسیدمش
که خاکستر شد

البته منم همین فکر را میکنیم... شاید نیاز باشه دوباره از اول بسته بندی بشه یعنی مثل حالتی فایل از ابتدا برنامه نویسی شده و پکیج نصب jar آن آماده میشه... که زیاد در این مورد سر رشته ندارم...نوشته اصلی توسط alone_ace
قبلا یه برنامه بود برای ویرایش فایل های جاوا با اون فکر کنم مشکلی از اون لحاظ پیش نمیومد... ولی در این مورد را باید تست کرد که میشه دوباره اون را به صورت jar فشرده کرد و استفاده کرد یا خیر...![]()
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .
وقتی شما یک فایل جاوا با پسوند .jar رو extract میکنید نرم افزار WinRAR پوشه ای به نام همون فایل می سازه ، بنا بر این شما اگر اون پوشه رو زیپ کنید ، برنامه اجرا نمیشه.نوشته اصلی توسط alone_ace
![]()
باید به داخل اون پوشه برید و بعد از انتخاب تمامی فایلها (Select All)بر روی یک فایل کلیک راست کرده ، Send to Compressed رو بزنید و فایل رو Rename کنید.![]()

همون طور که در تاپیک های زیر در مورد نحوه resize توضیح داده شده روش دقیقا همینه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد من خودم تست کردم:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|