سلام دوستان من میخوام آیپاد بخرم بعد می خواستم فرقشو با آیفون بدونم و آیا نرم افزار و بازی های آیفون رو میشه روش ریخت؟ اگه قیمت هاشم بگید ممنون میشم.لطفا زود جواب بدید.
|

سلام دوستان من میخوام آیپاد بخرم بعد می خواستم فرقشو با آیفون بدونم و آیا نرم افزار و بازی های آیفون رو میشه روش ریخت؟ اگه قیمت هاشم بگید ممنون میشم.لطفا زود جواب بدید.
|
|

سلام
از نظر باتری تفاوت خاصی من ندیدم.
صدای ایپاد کمتر از ایفون هست.
ابعاد ایپاد کوچک تر و باریک تر (7.3)ایفون 4 (9.3) هست. با اینکه هر دو 3.5 اینچ هستند.
ایپاد رو که توی دست میگیری مثل کاردک نازک هست.(خیلی باهاله)
حافظه ایپاد از 8 گیگ و 32 گیگ و 64 گیگ هست که قیمت هاش هم به ترتیت 265...370...و 470 هست و تفاوتی هم در اندازه ندارن.
ایپاد اتچ به خاطر نازک بودنش لایه ی ips رو ازش برداشتن و تفاوتش هم با ایفون در زاویه دید هست .اگه ایفون رو از گوشه ی گوشه نگاه کنی رنگ ها واقعی هستش اما با ایپاد از گوشه یکم به ابی میزنه که اصلا ناراحت کننده نیست در مستقیم اگه به هر دو نگاه منی هیچ تفاوتی نمیکنن.
ایپاد و ایفون در زیر نور مستقیم افتاب کاملا مشخص هستند بدون هیچ تفاوتی.
سی پی یو و سخت افزار ایفون هیچ تفاوتی با ایپاد نداره یعنی هر چه که برنامه ساخته میشه مینویسن (برای ایپاد و ایفون)
تنها مشکل ایپاد نسبت به ایفون اینه که دوربین عکاسیش در حد 1 مگاپبکسل هست اما در فیلم برداری هر دو شاهکار و با کیفیت هستند و تفاوتی ندارن.
هر دو دوربین جلو هم که دارن.
ایپاد سیم کارت نمیخوره و جی پی اس هم نداره.ایپاد ویبره هم نداره.
ولی اگه بودجه کافی داری یه ایفون بخر کامل کامل هست.
موفق باشید.
راستی میگن چند وقتی دکمه تشکر خراب شده عمل نمی کنه یه امتحانی بکن ببین راست میگن.
يك ساعت زندگي با افتخار و شكوه ،به يك قرن گمنام زيستن مي ارزد.
بهترین سایت خدمات موبایل:
http://www.mobile4persian.com
V@MPIRE (01-12-2011)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|