سلام خدمت همه اعضای فروم.![]()
به دلیل جلوگیری از ایجاد تاپیک های تکراری لطفا مشکلات انواع گوشی های PPC خود را در این تاپیک مطرح نمایید.
با این امید که با کمک یکدیگر بتوانیم چاره ساز شویم.![]()
با تشکر![]()
|

سلام خدمت همه اعضای فروم.![]()
به دلیل جلوگیری از ایجاد تاپیک های تکراری لطفا مشکلات انواع گوشی های PPC خود را در این تاپیک مطرح نمایید.
با این امید که با کمک یکدیگر بتوانیم چاره ساز شویم.![]()
با تشکر![]()
|
|

زحمت بکشید و اعلام بفرمایید به چه صورت میشه توسط کابل با اینترنت کانکت باشیم برای ارتقا نرمافزارهای گوشی
در تولد من همه چیز متولد شد. من علت خویش و همه ی موجودات بودم و اگر اراده می کردم نه خودم و نه هیچ موجودی وجود نمی داشت. اگر من نبودم خدا نیز نبود.
http://shahzadesoltan.blogfa.com/

شاهزاده سلطان, خیلی ساده است.
شما گوشی رو به کامپیوتر متصل کرده و پس از اتصال به اینترنت (البته باید active sync در کامپیوتر نصب باشد) روی گزینه update نرک افزار زده و حتی می توانید با اجرای internext explorer بخ گشت و گذار در وب بپردازید.![]()

آیا شما دو سیم کارت رو ppc رو انتحان کردی شدنیه ؟ نرم افزاری برای این کار هست ؟:shock:

lexus, شما باید از دستگاه TwoSim استفاده کنید !![]()

اطالاعات راجع به این دستگاه میخواستم و آیا شدنیه؟ که برای استفاده از Gprs هی سیم کارت عوض نکنم!

lexusجان به این تاپیک مراجعه نمایید !:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

lexus, جان بله شدنی. همان طور که می دانید من خودم الآن دارم از دو دستگاه سیم کارت در یک گوشی استفاده می کنم و به راحتی از GPRS استفاده می کنم.![]()

سلام من میخواستم با کامپیوتر بوسیله بلوتوث به ppc وصل شم لطف میکنین راهنمایی کنی
میبخشین البته با کابل به راحتی وصل میشم . گوشی من هم s200 هست . ولی با بلوتوث به مشکل بر میخورم بیشتر سر کام پورت ها !!
Professional:پست ها ادغام شد.![]()

honiras, با عرض خوش آمد خدمت شما![]()
باید توسط دستگاه بلوتوث گوشی رو با کامپیوتر pair کنید و در active sync به قسمت connection setting رفته و در قسمت allow connection to one of the following یک پورت com که مورد استفاده دستگاه دیگری نیست را انتخاب کنید رو انتخاب کنید.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|