سلام رام گوشیم پرید یعنی زدم پاکش کردمتا صفحه ی که مینویسه ویندوز موبایل 6.1 بیشتر نمیاد .
گوشیم p3300
اگه کسی رام داره بزاره ممنون میشم .
|

سلام رام گوشیم پرید یعنی زدم پاکش کردمتا صفحه ی که مینویسه ویندوز موبایل 6.1 بیشتر نمیاد .
گوشیم p3300
اگه کسی رام داره بزاره ممنون میشم .
«سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را»
|
|

شما دقیق بگو چیکار کردی؟
بهرحال یه رام 6.1 براتون تو این تاپیک معرفی کردم: تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

خیلی ممنون
من مموری خود گوشی رو بای ه برنامه WM5storageفرمت کردم و دیگه ویندوزش بالا نماد گوشی روشن میشه ولی توی صفحه ای که می نویسه Windows Mobile6.1 میمونه
«سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را»

بله هارد ریست هم کردم
خب شما با اکتیو سینک رام و آپگرد کنید، همونطور که ذکر شد این تاپیک رو هم بخونید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

دوستمون vampire درست میگه این برنامه فقط مموری رو پاک می کنه کاری با rom ندارهنوشته اصلی توسط shayansafavi
![]()

سلام توی این صفحه میمونه .

اگر هارد ریست هم کردید و درست نشده باید یک rom دیگه نصب کنید.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|