سلام به همگی خواهشت اگه میشه من رو راهنمایی کنید که iphon بهتره یا jasjam و چون دست 2 دارم می خرم چه جوری میشه فهمید مشکلی نداره ممنون میشم.
|

سلام به همگی خواهشت اگه میشه من رو راهنمایی کنید که iphon بهتره یا jasjam و چون دست 2 دارم می خرم چه جوری میشه فهمید مشکلی نداره ممنون میشم.
|
|

با خوش آمد به شما![]()
خب این دو تا گوشی کلا سیستم عاملشون متفاوت هست .همون طور که می دونید گوشی jasjam دارای سیستم عامل ویندوز موبایله ولی iphone سیستم عامل خودش رو داره که apple برای موبایل طراحی کرده.
بنابراین گوشی jasjam دارای برنامه های کاربردی متنوعی هست که خودتون می تونید نمونش رو در سایت خودمون هم مشاهده کنید ولی گوشی iphone چون زمان زیادی نیست که وارد بازار شده طبیعتا برنامه هاش کمتره.
ولی از طرف دیگه iphone گوشی خیلی شیکی هست و کارایی و کلا کار باهاش خیلی راحته ولی باید مد نظر داشته باشید که دوربینش برای عکس برداری طراحی شده و این که می تونند باهاش فییم هم بگیرند مدت زمان کمی میشه .
در کل اگه ظاهر گوشی براتون مهمه iphone در غیر این صورت اگه قدرت و کارایی براتون مهمه jasjam رو پیشنهاد می کنم.
بازم سئوالی بود در خدمتم.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|