سلام
من گوشیم imate k-jam هستش. هر کاری میکنم نمی تونمip از مودم ایدسل وایرلسم بگیرم. dhcp روی مودم فعال روی گوشی هم همینتور لازم به ذکر من با لپ تاپ راحت به اون مودم با wifi وصل می شم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|

سلام
من گوشیم imate k-jam هستش. هر کاری میکنم نمی تونمip از مودم ایدسل وایرلسم بگیرم. dhcp روی مودم فعال روی گوشی هم همینتور لازم به ذکر من با لپ تاپ راحت به اون مودم با wifi وصل می شم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|
|

سلام به شمانوشته اصلی توسط goodi
دوست گرامی مودم شما چی هست ؟!
می در حال استفاده از سرویس ADSL II 512KB هستم ولی مودم می Wireless رو ساپورت نمیکنه .
البته برای منظورتون با بلوتوث هم ميتونيد و با wifi هم ميشه ... شما منظورتون برای PC هست یا Loptop ؟
برای لپ تاپ که باید lan رو ok كنید اما چون می ppc ندارم برای internet sharing رو دقیقا نمیدونم چی کار باید کرد متاسفانه .
ولی فکر میکنم یکمی دردسر داره ها چون شنیدم باید Access Point WiFi بخرید و از شبکه داخلی استفاده کنید یا اگر ADSL دارید میتونید اونو به Access Point وصل کنید و با PPC خودتون از اینترنت استفاده کنید ولی این مستلزم اینه که مودم ADSL شما هم WiFi داشته باشه که الان برای می نداره مثلا ...
فکر کنم یکمی تبادل اطلاعاتم در این روش سخت هستش و با adhoc ویندوز دیگه مصیبت باشه ولی یک برنامه ی کمکی مثل resco explorer شاید بتونه کمک ساز باشه ...
بهتر نیست که یه Access point بخرین که مودم ADSL هم باشه و در عین حال بعد از خریدش فکر میکنم کارشناس فنی بفرستن و پشتیبانی داشته باشه ( هر چند محدود ولی کارتون رو راه میندازن و برای استفاده ی شخصی خودتون راهنمایی ها و اموزش های لازم رو ارائه میدن ) . بهر حال متاسفانه اگر منظورتون توضیح دقیقش هستش با تمام جزئیات می بلد نیستم . بهتره صبور باشید ببینیم ادمین محترم انجمن ، آقا رضا نظرشون چیه . می بیشتر از این نمیدونم والا .
این برنامه کمکی هم هستش البته در انجمن :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

دوست من شما نمی تونید از مودم wireless روی گوشیتون بدن کارت شبکه ip بگیرید توصیه می کنم با کبال گوشی رو به pc متصل کنید این طوری به هیچ تنظیمی هم نیاز نداره
موفق باشید./
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|