سلام من i900 دارم یه نرم افزار واسه پخش فایلهای flv می خواستم در ضمن می خواستم بدونم می شه رو گوشیم dvd پخش کنم؟ لازم به ذکر که الان بدون نرم افزار فایل dvd پخش میشه ولی تصویر نداره(با tcpmp player)
|

سلام من i900 دارم یه نرم افزار واسه پخش فایلهای flv می خواستم در ضمن می خواستم بدونم می شه رو گوشیم dvd پخش کنم؟ لازم به ذکر که الان بدون نرم افزار فایل dvd پخش میشه ولی تصویر نداره(با tcpmp player)
Forget about the reasons why you can't in life
And start to try, cause it's your time
Time to fly
|
|

اگر منطورتون از پخش DVD پخش فایلهای پسوند VOB هست من تا حالا موفق نشدم این کار رو بکنم اما برای پخش flv از تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! یا تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! استفاده کنید
اگر فرمتی رو هم نتونستی پخش کنی با برنامه زیر تبدیلش کن:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

تشکر این نرم افزاریی رو که معرفی کردی بعضی از flv ها رو پخش می کنه
امروز یکی از بچه ها با n95 یه نوع flv رو پخش کرد که من با core player فقط صداشو تونستم پخش کنم
در ضمن حرف از تبدیل فرمت نزنید که اصلا تو مراممون نیست نا سلامتی ppc داریما!![]()
زشته جلو اس شستی ها کم بیاریم
موقع پخش این نوع flv با core player با ارور :
video codec on2 vp6 not supported by the player 0109
مواجه میشم بعدشم وقتی ok میزنم فقط صدا پخش میشه!![]()
tcpmp هم جواب نمی ده![]()
یه پلایر قوی مخصوص flv سوراغ ندارید ؟ بد جوری داریم جلو s60 ها کنف می شیم![]()
Time to fly

چه ربطی داره؟؟؟ مگه شما برای pc خودتون convertor ندارید؟ر ضمن حرف از تبدیل فرمت نزنید که اصلا تو مراممون نیست نا سلامتی ppc داریما!![]()

نه من برای pc یه codec pack نصب کردم نه کنورتر
بعدشم اذیتمون نکن pro جان
من وقتی می بینم طرف داره با n95 یه فایلی رو پخش می کنه که من با i900 نمی تونم زورم می گیره کنورتش کنم![]()
حالا بی خیال
میگم نکنه این موضوع به خاطر ریزو لیشن بالای n95 هستش وگرنه به غیر از این موضوع i900 از همه لحاظ سرتره![]()
جدا از این حرفا هم من هر چی سرچیدم همه گفته بودن واسه پخش flv های دانلود شده از youtube و... راهی جز کنورت کردن پیدا نکردن![]()
ولی من هنوز امیدوارم
![]()
Time to fly

![]()
tcpmp هم جواب نمی ده
ولی به یه جاهایی رسیدم :
اول طریقه ی save کردن flv هایی رو که تو youtbe و... دیدید واستون توضیح میدم بعدشم نرم افزاری رو که بتونه اینارو روی ppc پلی کنه واستون میذارم
To save Flash animations onto your desktop computer (and, then, transferring them to your PDA) without installing third-party applications, do the following. If you�re using Internet Explorer on your Windows XP desktop, you can just go to c:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ and do a generic search for *.swf files. Use for example Total Commander for this; in it, while staying in the c:\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ directory, press Alt-F7 and enter *.swf in the Search for: text input field as can be seen in this screenshot
متنی که گذاشتم خیلی روونه و نیازی به ترجمه ندیدم![]()
واما نرم افزار :
نرم افزاری که بنده پیدا مردم پولیه به خاطر همین تا اطلاع ثانوی از نرم افزار خبری نیست![]()
خوبه که دوستان هم کمک کنن واسه پیدا کردن نرم افزار البته خودم هم دارم می سرچم واسه نسخه ی مجانی یا مشابه
اینم لینک نرم افزار مذکور:
کد:http://www.tweaks2k2.com/portal/staticpages/index.php?page=20050228103228923]PFlashP - Pocket Flash Player v2.0.0
Time to fly

سلام
اخرش تونستم flv های مورد نظرم رو گوشیم پخش کنم
با کمک این دوتا
core player v1.3.6
tcpmp سفارشی که اخیرا vampire جان عزیز زحمتشو کشیدن
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
راستی یه چیزه جالب
این دوتا نرم افزاری که گفتم مکمل هم هستند
مثلا بعضی ها رو tcpmp پخش می کنه که core نمی تونه و بعضی ها رو هم core که tcpmp نمی تونه![]()
Time to fly
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|