نوشته اصلی توسط
ham nafas
سلام آقا از زمانی که سیم کارت ایرانسل انداختم روی گوشیم((X1))هر دقیقه هزار بار اسم و آدرس خیابونا و میدونا رو به صورت پیام اعلام میکنه .بدیش هم اینه که صداش با صدای اس ام اس گوشیم یکیه .یعنی اگر بخوام خفش کنم دیگه نمیدونم چه موقع برام اس مس میاد.گوشیم داعم سایلنت هست دیگه از این به اصطلاح چی میگن بهش ؟! آرپی جی جی پی آر آراس پی جی پی آر اس خسته شدم .....
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم از دستش خلاص بشم.
ممنون.
به این gps,gprs یا آر پی جی! نمیگن.
cell broadcast یک سیستم اطلاع رسانیست که معمولا برای گزارش آب و هوا،موقعیت فعلی شما(area information) و مثال های از این قبیل برای مشترکین ارسال میشه،که البته بستگی به شرکت مخابراتی داره فعال یا غیر فعال بودنش.بسته به نوع گوشی گاها این اطلاعات از طریق پیام کوتاه ارسال یا به صورت یک متن روی صفحه نمایش ظاهر میشه.
ضمنا این مساله رو هم اضافه کنم که این سیستم از فناوری پوش(Push Technology) استفاده می کنه.یعنی اطلاعات به طور مستمر در حال ارسال هستن و مشترک هیچگونه دخالتی در محتوا یا نوع و نحوه ارسال این اطلاعات نداره،مثل رادیو.
اینم توضیحات لاتین که از help گوشی p1 اینجا درج کردم:
The availability of Cell Broadcast Services (Cell and Area information) is service provider-dependent
Cell information may be used to receive information on channel 50, for example the area code. Your operator sends this information, and it is shown in Standby
Area information is a type of text message that is sent to all subscribers in a certain network area, for example a local weather report