میخواستم بدونم سامسونگ امنیا دوربین دوم داره یا نه؟اگر داره از کجا پیداش کنم؟ممنون
|

میخواستم بدونم سامسونگ امنیا دوربین دوم داره یا نه؟اگر داره از کجا پیداش کنم؟ممنون
|
|

Samsung i8910 Omnia HD
همانطور که می بینید i8910 Omnia دارای دوربین دوم CIF است.
---------------------------------------------------------------------
Samsung i900 Omnia
ولی مدلi900 Omnia فاقد دوربین دوم است.![]()

i900 امنیا هم دوربین دوم دارد ، به تصویر هم نگاه کنید در بالا و سمت راست گوشی مشخص است اما امکان عکس گرفتن با دوربین دوم وجود ندارد و فقط برای مکالمه تصویری است ،
اما برای تست آن میتوانید #*0#* را شماره گیری کنید و CIFCam را انتخاب کنید.
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
درسته حق با شماست. :o
تو gsmarena.com نوشته بود دوربین دوم نداره.![]()

با تشکر ،نوشته اصلی توسط Arman_Ajn
اما من ندیدم سایت gsmarena مشخصات گوشی ای را اشتباه بنویسه برای همین چک کردم ، برخلاف گفته شما در قسمت CAMERA>Secondary نوشته : Videocall camera ، پس یعنی داره برای مکالمه تصویری![]()
[web width=99% height=500]http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php[/web]
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|