سلام
گوشیه omnia من وقتی به Pc وصل میکنم pc نمیشناسدش
میزنه not conected
چرا؟
|

سلام
گوشیه omnia من وقتی به Pc وصل میکنم pc نمیشناسدش
میزنه not conected
چرا؟
|
|

با خوش آمد به شما![]()
شما اول از همه active sync رو پاک کنید و دوباره نصبش کنید.همچنین در گوشی از منوی active syncs روی delete device بزنید و دوباره برنامه را روی کامپیوتر نصب کنید.
اگر بازم نشد:
1.اگر از ویندوز XP استفاده می کنید آخرین نسخه active sync را از تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! دریافت و نصب کنید.
2.اگر از Vista استفاده می کنید آخرین نسخه WMDC را از تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

از چه ویندوزی استفاده می کنید؟
آیا فقط در حالت active sync نمی تونید وصل شید یا در حالت mass storage هم همین مشکل را دارید،؟
البته با توجه به اینکه در تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! گفتید گوشیتون زمین خورده و motion sensorش آسیب دیده احتمال مشکل سخت افزاری هم می رود
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

1-رو حالت mass storage جواب میده
2-ویندوزم xp
3-motion sensor رو درس کردم
4- thnaks

وقتی گوشیت به کامپیوتر وصله به device manager برو و درایور مربوط به گوشی رو در شاخه network adaptor پاک کن ، و کامپیوتر را ری استارت کن و دو باره گوشی رو وصل کن
اگر مشکلت حل نشد روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کن
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

باورت نمیشه ولی درایور گوشی اونجا نبود![]()

یعنی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنی در شاخه network adapter چیزی به نام windows mobile based device نمی اد؟؟؟نوشته اصلی توسط z.amin
احتمالا مشکل از گوشیت است ،روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کن اگر باز هم مشکل داشت من حدس میزنم سخت افزاری باشه
راستی motion sensor رو چطوری درست کردی؟؟؟
-------
-------

1- upgrade کردم درس شد
2- اونم که گفتی کردم نشد

رو کامپیوتر دیگه هم نشد؟؟؟نوشته اصلی توسط z.amin
قبل از upgrade میتونستی active sync وصل بشی؟؟
یه چه رامی آپگرید کردی؟؟
-------
-------

1 قبلش یه چند دفعه کردم شد ولی بعد یه مدت دیگه نشد
2 یعنی چی به چه رامی upgrade کردم؟
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|