شما که گوشیتونو تازه خریدید بهش یه hard reset بزنید مشکلتون حل میشه.
|

شما که گوشیتونو تازه خریدید بهش یه hard reset بزنید مشکلتون حل میشه.
YAKUZA
|
|

با سلام خدمت اساتید عزیز،
لطفا راه های اتّصال PPC به اینترنت با استفاده از کامپیوتر رو توضیح بدید.
ممنون
Even a brocken watch shows the right time two times a day

با سلام خدمت اساتید عزیز،
لطفا راه های اتّصال PPC به اینترنت با استفاده از کامپیوتر رو توضیح بدید.
ممنون
Even a brocken watch shows the right time two times a day

دوست عزیز فقط کافیه گوشی رو به کامپیوتری که به اینترنت متصل هست وصل کنید و بقیه کارها رو خود گوشی انجام میده.

دوست عزیز فقط کافیه گوشی رو به کامپیوتری که به اینترنت متصل هست وصل کنید و بقیه کارها رو خود گوشی انجام میده.

برنامه DrYAR برای مدیریت بلوتوث که روی jam و به طور کلی wm2003 کار می ده
@|\|!$
[ معرفی برنامه های کامپیوتر ] - [ نرم افزارهای ویندوز موبایل ] - [ بخش نرم افزاری جاوا ]
[فروش پکیج های استثنایی Mobile4Persian]

برنامه DrYAR برای مدیریت بلوتوث که روی jam و به طور کلی wm2003 کار می ده
@|\|!$
[ معرفی برنامه های کامپیوتر ] - [ نرم افزارهای ویندوز موبایل ] - [ بخش نرم افزاری جاوا ]

سلام![]()
من تازه یه گوشی دیاموند خریدم :Pو اولین باره که ppc دستم می گیرم!! و هیچی ازش تا دیروز بارم نبود!!!
![]()
یه سوال دارم، از یه گوشی دیگه یه عکس با بلوتوث فرستادم، search می کنم هست، ولی نمی دونم کجا save می شه! می شه بگید چیزایی که با بلوتوث بهش فرستاده می شن کجا ذخیره می شن؟؟
با سپاس :)
خدایا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم، که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری!....

اطلاعات که برای شما فرستاده می شه دوست عزیز به صورت پیشفرض به طور موقت در پوشه temp/ ذخیره می شه و وقتی شما تایید برای save کردنش رو می زنید به قسمت my document از گوشیتو می ره . اگه نرم افزار خاصی هم برای مدیریت بلوتوث نصب کنید به راحتی می تونید مسیر دلخواهتون برای ذخیره اطلاعات دریافتی از طریق بلوتوث را تایین کنید .
@|\|!$

بسی سپاسگذارم دوست عزیز :)
باید برم کشف کنم! حتی نمی دونم چطوری برنامه روش نصب کنم!!![]()
شما می دونید؟؟؟؟؟!!!
![]()
خدایا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم، که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری!....
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|