باعرض سلام و خسته نیاشید
من میخوام وندوز موبایل 6.5 رو رو گوشیم نصب کنم( HTC TOUCH VIVA) میشه کمکم کنید با تشکر.
|

باعرض سلام و خسته نیاشید
من میخوام وندوز موبایل 6.5 رو رو گوشیم نصب کنم( HTC TOUCH VIVA) میشه کمکم کنید با تشکر.
|
|

باعرض سلام و خسته نیاشید

خوش اومدید![]()
اینجا رو ببینید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

خوش اومدید![]()
اینجا رو ببینید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

مرسی ولی نگفتین چطوری ویندوز رو نصب کنم!

مرسی ولی نگفتین چطوری ویندوز رو نصب کنم!

نخوندید تاپیک رو کامل:![]()
طریقه ریختن رام های رسمی (Official) :
برای ریختن رام رسمی باید دستورالعمل زیر را اجرا کنید:
گوشی خود را بوسیله ActiveSync یا WMDC با کامپیوتر متصل کنید و بعد از دریافت رام رسمی، آن را اجرا کرده و در محیط (RUU (Rom Upgrade Utility دستورات موجود رو اجرا کرده و رام خود را نصب کنید.
بعد از نصب گوشی به صورت اتوماتیک Reset شده و بعد از راه اندازی دوباره از رام جدید خود لذت ببرید.
طریقه ریختن رام های غیر رسمی (Cook) :
برای ریختن رام های غیر رسمی همون طور که در تاپیک راهنما مطالعه کردید گوشی باید آنلاک (Unlock) شود تا رام های غیر رسمی بر روی گوشی نصب شود.

نخوندید تاپیک رو کامل:![]()
طریقه ریختن رام های رسمی (Official) :
برای ریختن رام رسمی باید دستورالعمل زیر را اجرا کنید:
گوشی خود را بوسیله ActiveSync یا WMDC با کامپیوتر متصل کنید و بعد از دریافت رام رسمی، آن را اجرا کرده و در محیط (RUU (Rom Upgrade Utility دستورات موجود رو اجرا کرده و رام خود را نصب کنید.
بعد از نصب گوشی به صورت اتوماتیک Reset شده و بعد از راه اندازی دوباره از رام جدید خود لذت ببرید.
طریقه ریختن رام های غیر رسمی (Cook) :
برای ریختن رام های غیر رسمی همون طور که در تاپیک راهنما مطالعه کردید گوشی باید آنلاک (Unlock) شود تا رام های غیر رسمی بر روی گوشی نصب شود.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|