در مرحله اول شما باید گوشی خود را هک کنید که این کار را در تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
برای ثبت نام کلیک کنید!! آموزش داده ام و میتونین به اونجا مراجعه کنید.کاملا مطمئن شوید که گوشی هک شده است و تمامی مراحل رو با موفقیت انجام داده اید.در غیر اینصورت مراحل زیر امکان پذیر نخواهد بود. :P
در ابتدا به برنامه capsswitch رفته و گزینه switch را به off تغییر دهید.
فایل منجر X-plore را باز کرده و به آدرس زیر برید و فایل مورد نظر را روی مموری کارت کپی کنید.
کد:
C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
گوشی را در حالت File Transfer به PC وصل کرده و توسط se_sound_patcher.exe که در لینک زیر قرار داره اونو Patch کنید و بعد بوسیله ی X-Plore در همان مسیر بالا Overwrite کنین.
در ضمن فایل Backup هم با پسوند bak ساخته میشه که از اون نگهداری کنین و در صورت لزوم پسوند را به cre تغییر داده و جایگزین کنین.
در آخر گوشی را Restart کنید و از صدای فوق العاده Headset لذت ببرید.
شما باید تمامی مراحل ذکر شده رو که ادمین محترم انجمن فرمودن باید اعمال بکنید بر روی گوشی خودتون . سپس با استفاده از برنامه ی X-plore باید مراحل کپی رو در ادرس زیر انجام بدید بر روی رم گوشی خودتون :
C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
منظور از کلمه ی Overwrite هم یعنی مجددا برای بار دوم در همون مسیر با استفاده از برنامه ی معرفی شده فایل مورد نظر رو در همون مسیر کپی کنید بر روی Ram گوشی خودتون .
سلام من P990 دارم گوشیم رو هم هک کردم همه ی کارها رو هم کردم ولی سدای هدستم کاملا قط شده.من الان چیکار کنم؟
شما اگر کار ها رو درست انجام بدین ممکنه هیچ اطفاقی نیفته ولی صدا قطع نمیشه.
اگر میتونین اون فایل ها رو پاک کنین.
از من به شما نصیحت نمی خواد این هک های مربوط به صدا رو بذنی برات مشکل ایجاد میکنه.
» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «
سلام
ممنوون از راهنماییتون یه بار دیگه تمام مراحل رو انجام دادم درست شد.واقعا صداش زیاد شده.
ولی اگه یکیم واسه صدای اسپیکر گوشی بزارین خیلی محشر میشه.
ممنوون میشم اگه واسم بزارین.
سلام و عرض ارادت خدمت مدیر محترم ،
این افزایش صدا برای گوشی های دیگر uiq3 هم جواب میده ؟ من خودم w960 دارم میتونم اینو استفاده کنم ؟ [highlight=#FF40BF][/highlight]
سلام و عرض ارادت خدمت مدیر محترم ،
این افزایش صدا برای گوشی های دیگر uiq3 هم جواب میده ؟ من خودم w960 دارم میتونم اینو استفاده کنم ؟ [highlight=#FF40BF][/highlight]
خود w960 صدای خوبی داره
افزایش صدا نمیخواد
به اسپیکر آسیب میرسونه
» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «
با عرض سلام خدمت اقای مهندس :
من هخیلی شسعی کردم که گوشیمو هک کنم، اگه میشه مکن حاظرم که به اصفهان و یا هر جای دیگه که شما میگین بیام و گوشیمو بتون تقدیم کنم تا هکش کنید! چون من واقعا خیلی به این کار نیاز دارم و همینطور گوشیمو خیلی دوس دارم.
خیلی ممنون میشم اگه مزاحمتون بشم.
محسن 09370230227