با سلام من همه تنظیمات رو از internet account گوشیم انجام دادم.به wl َرکت هم وصل میشه ولی هیچ صفخهای رو باز نمیکنه.
این error مینویسه:couldn't locate remote server
تورو خدا بگید اگه باید ipبگیرم از کجا باید بگیرم یا اصلا باید چیکاز کنم؟
ممنونم.![]()
![]()
![]()
|

با سلام من همه تنظیمات رو از internet account گوشیم انجام دادم.به wl َرکت هم وصل میشه ولی هیچ صفخهای رو باز نمیکنه.
این error مینویسه:couldn't locate remote server
تورو خدا بگید اگه باید ipبگیرم از کجا باید بگیرم یا اصلا باید چیکاز کنم؟
ممنونم.![]()
![]()
![]()
|
|

بیشتر توضیح بدید به wireless کجا می خواهید وصل بشید؟

بیشتر توضیح بدید به wireless کجا می خواهید وصل بشید؟

به wl شرکتی که توش کار میکنم.من به کامپیوتر سرور دسترسی ندارم که بخوام توش تنظیمات انجام بدم.با یه گوشی e65 نوکیا خیلی راحت و بدون تنظیمات میشه وصل شد ولی با پی990 نمیشه.همون ارورو میده.خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.مرسی

خب باید defualt gateway رو در گوشیتون ip کامپیوتر سرور بذارید![]()

سلام عزيز منم همين مشكل رو داشتم اين مسير رو برو
control panel\connections\wlan
بعد استارت كن و شروع به سرچ كن زماني كه پيدا كردي علامت -><- رو بزن و بعد yes را بزن.
بعد صفحه اي به اسم wlan setup باز مي شه در قسمت authentication گزينه wpa-psk را انتخاب كن و بعد كليد < را بزن تا به صفحه بعد برود در صفحه بعد اولي را tkip و بعد پسورد وايلس رو بهش بده تمام برو web باز كن و صفحات را باز كن

اولا خیلی ممنونم که لطف کردید و به سوالات من جواب دادید.اما من با wlگوشیم سرچ میکنم و وایرلس لن شرکت رو پیدا میکنه و وقتی دکمه کانکتو میزنم پسورد ازم نمیخواد و هیچ صفحه ای برای تنظیمات باز نمیکنه حتی بعضی وقتا وقتی چندبار دکمه کانکتو میزنم وصل میشه ولی هیچ صفحه ی وبی رو باز نمیکنه همون ارورو میده.تو قسمت تنظیمات بهش قبلا یه ip adress دادم.ممکنه از اون باشه؟
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|