شما اگهمیگی جی 900 کنده پس بهتره بری نوکیا بخری با اون لود مسخرش فقط کمی در اجرا یتم وبازی ها کمی کنده از تمام گوشیهایی که سیستم عامل داشتن مال من تند تره شاید مال من اینجوریه البته من از گوشی خیلی خوب استفاده میکنم شما رو نمیدونم دوست عزیز
|

شما اگهمیگی جی 900 کنده پس بهتره بری نوکیا بخری با اون لود مسخرش فقط کمی در اجرا یتم وبازی ها کمی کنده از تمام گوشیهایی که سیستم عامل داشتن مال من تند تره شاید مال من اینجوریه البته من از گوشی خیلی خوب استفاده میکنم شما رو نمیدونم دوست عزیز
|
|

دوستان عزیز برنامه tweak peak و نصب کنید و همچنین سعی کنید کلید بیجا نزنید البته باید بگم من جی 900 دارم اما واسه تم 11 ثانیه و واسه جاواهای سنگین 8 ثانیه و برای سیس ها هم در حد 2 تا 3 ثانیه صفحات عالی باز میشه البته من هر نو افزایش پردازش و سرعت رو روش دارم البته با swiss mgr هم بین برنامه ها به راحتی حرکت میکنم و اجرای برنامه هام رو هم باز میذارم البته جی 900 من مادر هر چه نوکیاست و پیوند داده البته همترازای خودش و که ادعاشون میشه حیف که جی پی اس نداره البته گوشی من گارانتی داره و تمامی قیافش و هم با هک تغییر دادم و اصل هم هستش تا الانم هنگ نکرده
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|