يک آيکن به اسم set folders به پايين صفحات گوشي من کنار آيکن back اضافه شده و واقعا مزاحمه، فکر کنم توي اين هک ها و نصب تم ها اضافه شده باشه، حالا نمي دونم چطور برش دارم.
|

يک آيکن به اسم set folders به پايين صفحات گوشي من کنار آيکن back اضافه شده و واقعا مزاحمه، فکر کنم توي اين هک ها و نصب تم ها اضافه شده باشه، حالا نمي دونم چطور برش دارم.
وقتي غير ممكن ها را حذف كنيد، آنچه ميماند، هر چقدر باور نكردني هم كه باشد، حقيقت است
شرلوك هلمز
|
|

میشه بیشتر توضیح بدی
مرسی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «
![]()

بله، وقتي ميري تو main menu يه آيکن هست که شکل يه فلش برگردونه ( مثل علامت گردش به چپ ! ) کنار اون علامت سمت چپ يه آيکن هست که روش نوشته set folders و براي تنظيم فولدرهاس. که کدوم برنامه تو چه فولدري باشه، فقط برنامه هايي که نصب ميکني ميتوني بريزي تو يه فولدر مجزا که توي منوي اصلي پخش و پلا نباشن. حالا چطور از شر اين آيکن ست فولدرز راحت بشم؟ ممنون از توجهتون
وقتي غير ممكن ها را حذف كنيد، آنچه ميماند، هر چقدر باور نكردني هم كه باشد، حقيقت است
شرلوك هلمز

ببخشید
اگه بگین چه موارد هک یا برنامه هایی ریختین بهتر میتونم کمکتون کنم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

همة هک هايي که تو سايت هست ! البته فکر کنم بعد از ريختن تمهاي xbox يا iphone اينجور شد. شايد، دقيقا يادم نيست. مرسي
شرلوك هلمز

کسي راهي براي اين مشکل پيدا نکرده؟![]()
شرلوك هلمز

ببینین این چنین دکمه ای با ریختن تم و آیکون ایجاد نمیشه.نوشته اصلی توسط bamdad1359
والا من راهی جز فرمت گوشی نمیدونم. فرمت به روش زیر:نوشته اصلی توسط bamdad1359
* راست * چپ چپ * چپ * (از راست به چپ خوانده شود)
بعد گزینه Format internal disk
البته سیم کارت و رم رو در بیار.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

وقتي فرمت بشه چي از بين ميره؟ آيا دوباره بايد آپديت کنم؟ گوشي به چه حالتي برميگرده؟ مرسي
شرلوك هلمز

گوشی رو به حالت اولیه بر می گردونه و تمام هک ها و برنامه هایی که روی خود گوشی داشتی پاک میشه.نوشته اصلی توسط bamdad1359
آپدیت هم نمیخواد بکنی اون سر جاش میمونه.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

بالاخره كشف كردم كه اين آيكن مزاحم چطور ميره ولي باز نفهميدم چطور مياد ! كار كار يكي از اين مدهاس كه دقيقا نميدونم كدوم. ولي از resource/apps فايل ALaunch.RSC را كه پاك كردم اون دكمه set folders هم پاك شد. ولي دوتا از آيكنهاي اصلي از چهار آيكن اصلي در حالت فليپ باز هم پاك شد. حالا مشكل دوتا شد ! مطمئنم برنامه oplogo modder و فايل Alaunch كه براي Big menu استفاده ميشه اون دوتا آيكن را ميپرونه. حالا براي برگشتن اون دو تا آيكن چيكار كنم؟![]()
شرلوك هلمز
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|