من Gdesk را با همه ضمائمش نصب کردم ولي برنامه اي به ليستم اضافه نشد. در قسمت uninstall بود ولي هيچ جاي ديگر نبود. مشکل کجاست؟ آيا به ورژن فريمور گوشي ربط دارد؟ يا اشکال جاي ديگري است؟
|

من Gdesk را با همه ضمائمش نصب کردم ولي برنامه اي به ليستم اضافه نشد. در قسمت uninstall بود ولي هيچ جاي ديگر نبود. مشکل کجاست؟ آيا به ورژن فريمور گوشي ربط دارد؟ يا اشکال جاي ديگري است؟
وقتي غير ممكن ها را حذف كنيد، آنچه ميماند، هر چقدر باور نكردني هم كه باشد، حقيقت است
شرلوك هلمز
|
|

با خوش آمد به شما و عذرخواهی که دیر جواب میدم. :o
بعضی از گوشی ها به خاطر مموری کارتی که روشون نصبه و غالبا هم تقلبی هستند پس از نصب برنامه این مشکل براشون پیش میاد.
پیشنهاد من اینه که یک برنامه برنامه را روی phone memory نصب کنید اگه بازم نشد دو راه دارید:
1.مموری رو فرمت کنید و دوباره امتحان کنید که احتمالش کمه بازم کار بده.
2.کلا مموری رو عوض کنید.![]()

من رو فون مموري هم نصب کردم همينطور شد. در ضمن مموري کارت من سوني اصله. فکر نمي کنم کيفيتش بد باشه. پس با اين حساب هيچ راهي ندارم؟ احتمال ديگه اي نميدين؟ يه چيز ديگه، هر بار گوشي رو به کامپيوتر وصل ميکنم و بعد جداش ميکنم ازم ميپرسه ميخوام Gdesk رو نصب کنم يا نه ! انگار که مثلاً اتوران داشته باشه و هر بار اجرا بشه! نميدونم چرا. در ضمن فايل نصب Gdesk توي مموري نيست، توي چند تا ساب فولدره توي مموري کارت. نکنه اينم به مشکلم ربط داره؟ ممنون از توجهتون.
وقتي غير ممكن ها را حذف كنيد، آنچه ميماند، هر چقدر باور نكردني هم كه باشد، حقيقت است
شرلوك هلمز

البته يه بار نصب شد و لي اجرا نشد. ميگه program failed to start. قبل از نصب هم چندين بار ميگه برنامه با دستگاه شما سازگار نيست: the software is not compatible with your device . چرا؟ من گوشيمو اپديت نکردم و همون ورژن قديميه ، ممکنه ربط داشته باشه؟
شرلوك هلمز

منم یک بار برنامه slick رو برای یکی از آشنایان نصب کردم همین طور شد !
احتمال زیاد دلیلش همین پست دومتون هست که میگه برنامه ا گوشیتون سازگار نیست باید صبر کنید تا نسخه جدیدش بیاد. (این نسخه های GDESK همه beta یا آزمایشی هستند) و یکی از دلایلش هم ممکنه همین باشه.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|