سلام به بکس گل این forum
یه سوال داشتم من p990 دارم یه رم sandisc 1GB روشه (از این آبیها) اصلآ هم تاحالا هنگ نکرده به نظر شما اگه 2GB بزارم مشکلی پیش نمیاد؟؟ کسی 2GB داره رو گوشیش؟؟؟؟؟؟مرسی![]()
![]()
|

سلام به بکس گل این forum
یه سوال داشتم من p990 دارم یه رم sandisc 1GB روشه (از این آبیها) اصلآ هم تاحالا هنگ نکرده به نظر شما اگه 2GB بزارم مشکلی پیش نمیاد؟؟ کسی 2GB داره رو گوشیش؟؟؟؟؟؟مرسی![]()
![]()
|
|

سلام خیر مشکلی پیش نمیاد راحت می تونید بذارید.نوشته اصلی توسط bushveg
![]()

چرا يه مشكل براي گوشي من پيش اومده اونم اينه كه هر وقت از يه كامپيوتر به غير از كامپيوتر خودم كه باهاش مموري را فرمت كردم روش اطلاعات بريزم با گوشي قابل خوندن نيست و قاطي ميكنه.

مشکل عجیبیه.نوشته اصلی توسط fnasri
شما برای اطمینان یک بار مموری را با یک ram reader و فرمت FAT 32 فرمت کنید احتمال زیاد مشکل حل میشه.

مموریو با خود گوشیت فورمت کن حل میشه

نوشته اصلی توسط bushveg
با سلام به دوستان ئر مورئ رم 2GB من استفاده كردم وهيچ مشكلي هم نداشت

آقا هیچ موردی نداره 4G بخوای میتونی بندازی ....واینو هم بگم که گوشی P990 هم برای خودش غولی هست و تا 8G مموری ساپورت می کنه...فقط باید از رمت مطمئن باشی که مورد نداشته باشه...من که رم 4 رو گوشیم هست هیچ مشکلی ندارم....![]()

سلام خوبيد عزيزان من رم 2گيگا بايتي روي گوشيمه هيچ مشكلي در مورد هنگ كردن نداره ولي كمي سرعت گوشي رو مي ياره پايين2:
![]()

دوست عزيز من حدود 2 سال هستش كه دارم از رم 2 گيگ استفاده مي كنمنوشته اصلی توسط bushveg
و هيچ مشكلي هم برام پيش نيوده.

سلام به دوستان![]()
من دلو به دریا زدم و مموری 4 گیگ مارک سونی قهوه ای رنگ انداختم رو p990
باور کنید نه هنگ می کنه نه سرعتشو میاره پایین
فقط یه عیبی داره اونم اینه که موقع اتصال usb فایلها خیلی آهسته کپی میشن روش. مثلا هر آهنگ mp3 حدود 1 تا 2 دقیقه طول میکشه روش ریخته شه
من که راضیم ولی واسه کسایی که حساسن همون 2 گیگ بهترین انتخابه
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|