سلام دوستان
در این تاپیک قصد دارم بصورت تصویری براتون شرح بدم که چطوری میشه گوشی نوکیا خودتون رو بدون استفاده از سایت نوکیا و نرم افزار NSU آپ دیت کنید و اون هم توسط برنامه Phoenix
البته اولش بگم که حتماً میدونید در تاپیک های مختلف در جای جای سایتمون در مورد این روش آپ دیت صحبت شده ، اما از اونجائی که جای این آموزش رو در بخش سری 60 نگارش پنجم خالی میدیدم ، سعی میکنم تمام موارد رو در همین تاپیک براتون جمع و جور کنم تا با تمرکز کافی و با خیالی راحت برید سراغ آپ دیت گوشیتون بصورت آفلاین
خوب...
برای این مدل آپ دیت شما نیاز به این مواد دارید ، یا بهتره بگم :"مواد لازم جهت تهیه یک آپ دیت خوشمزه با طعم Phoenix
1 - برنامه Phoenix
2 - فایل های آپ دیت
3 - کابل اتصال ( همون کابلی که در جعبه گوشی خریداری شده تون موجود هستش )
4 - و البته یه گوشی نوکیا دارای شارژ کامل
حالا کمربندهارو ببندید ...
بستید ؟
کلاه آشپزیتون رو روی سرتون بذارید ...
گذاشتید ؟
پس...
بزن بریم ...
لینک دانلود برنامه Phoenix ورژن 2010.8.4.41526
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
خوب...
همونطور که مشاهده میکنید حجم این برنامه بالا هستش و نمیصرفه که با دیال آپ بریم برای دانلود اون و بهتره برید در یک کافی نت و یا چتر بشید خونه یک رفیق ADSL دار و این برنامه رو همراه سایر موارد پرحجم دانلودی این تاپیک رو اونجا دانلود کنید و بریزید روی یک فلش مموری یا CD و بعدش منتقلش کنید به کامپیوتر خونتون
خوب...
از اونجائی که از پستهای طولانی و حسته کننده خوشم نمیاد و نمیخوام بی خودی فکرتون رو خسته کنم یه آنتراکت میدم و ادامه آموزشمون رو میسپارم به پست بعدی ...
از اونجائی که اینگونه تاپیک های هیجان انگیز ، راه به راه منو قهوه لازم میکنه ...اجازه بدید گاه و بیگاه برم سراغ قهوه ترک خودم و ازش نیوش کنم و با انرژی بیام برای ادامه تاپپیک
پس...
فعلاً رخصت...
فداتون ramikoh

LinkBack URL
About LinkBacks

و ورژن مربوطه رو کلیک کنید و باز هم یه ذره صبر کنید تا در ستون سومی یا همون Variants پروداکت کد های مختلف این ورژن و زبانهای مختلف رو ببینید 

همینجا یه پرانتز باز کنم و بگم که اگه گوشیتون دارای پروداکت کد فارسی باشه این نرم افزار قدرتند فونیکس در موردی که فایل های آپ دیت چندین و چند زبان رو ساپورت کنه و الی الخصوص فارسی رو...میتونه پروداکت کد فارسی گوشیتون رو تشخیص بده و بر اساس اون خودش میاد و نرم افزار و زبان فارسی موجود در پک نرم افزاری آپ دیت رو بر روی گوشیتون میریزه بصورت خود بخود ..اما من که خودم عادت دارم در تمامی موارد بدون توجه به پروداکت کد گوشی خودم این قسمت رو انتخاب میکنم ...

) 
امیدوارم این آموزش تصویری مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشه و از اون لذت برده و خسته نشده باشید و تو این روزهای عزیز ما رو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید