با اتمام نصب نرم افزار جاف ، سه ایکون زیر را بر روی صفحه نمایش کامپیوترتون خواهید دید
برای اجرای نرم افزار جاف بر روی کامپیوترتون شما نیاز به یک امولاتور یا شبیه ساز خواهید داشت که در لینک زیر میتونید اونو دانلود کرده و از حالت فشرده در آورده و به صفحه نمایش کامپیوترتون منتقل کنید
برای ثبت نام کلیک کنید!!
در نتیجه لوازم زیر را در حال حاضر بر روی صفحه نمایش کامپیوترتون خواهید داشت
حالا وقتشه که امولاتور ramikoh_JAF_PKEY_Emulator را برروی کامپیوترتون اجرا کنید و صفحه زیررا ببینید
همونطور که با فلش قرمز براتون نشون دادم باید در این مرحله بر روی دکمه
GO کلیک کنید
تا ارور زیر را ببینید
شما باید ارور بالای رو
OK کنید تا وارد محیط نرم افزار جاف بشوید
اینطوری :
خوب ....
تا اینجای کار ، همونطور که مشاهده کردید ، ما موفق شدیم وارد محیط نرم افزار جاف بشویم
البته ...
برای دوستان دارنده ویندوز سون 64 بیتی هم یه پیشنهاد جذاب دارم و اون هم نحوه اجرای جاف بر روی ویندوز بد قلق فوق هستش
این دوستان ...
باید ابتدا بر روی امولاتور ramikoh_JAF_PKEY_Emulator راست کلیک کنند و گزینه Run As Administrator را اجرا کنید
حالا بدون بستن پنجره مربوطه ....
دوباره بر روی امولاتور کلیک راست کرده و گزینه Troubleshoot compatibility را کلیک کرده و بعد گزینه Try recommended settings را انتخاب کرده و بعدش Start the program را کلیک کرده و Next را بزنید و در پنجره باز شده yes, save these settings for this program را انتخاب و سپس پنجره رو ببندید
حالا قاعدتاً باید بتونید در ویندوز سون 64 بیتی جاف رو اجرا کنید
من که خودم با همین روش جاف رو بر روی ویندوز سون 64 بیتی خودم ، اجراش میکنم
البته یه راه دیگه هم هستش برای اجرای جاف و اون به اینصورت هستش
ابتدا بر روی امولاتور کلیک راست کرده و Properties را بزنید و بعدش با انتخاب Compatibility برید و Run this program in compattibility mode for را تیک بزنید و یکی از سرویس پک های 2 یا 3 ویندوز XP را انتخاب کرده و بعدش APPLY را بزنید و در انتها با ok کردن از این صفحه خارج شده و از این به بعد به راحتی با کلیک کردن امولاتور وارد جاف بشید
دوستان دارنده ویندوز ویستا هم میتوننید با همین روش بالایی جاف را اجرا کنید
خوب....
امیدوارم خسته نشده باشید
البته لازم بود قبل از هر چیزی جاف رو بر روی کامپیوترمون اجرا کنیم که فکر کنم با آموزش بالایی ، این امر براتون امکان پذیر شده باشه
اما...
اما...
و باز هم اما...
قصه ما تموم نشده و منتظر پست بعدی این تاپیک باشید
فداتون
ramikoh