سلام دوستان
حتماً خبر دارید که روش های مختلفی برای آپ دیت فیرمور گوشی های نوکیا داریم که به 2 شاخه اصلی آنلاین و آفلاین تقسیم میشه
در روش آفلاین شما با استفاده از نرم افزار های فونیکس و JAF یا باکس های متعدد فلش میتونید با در اختیار داشتن فایل های آخرین آپ دیت گوشیتون در کوتاه ترین زمان ممکن ، گوشیتون رو به ورژن بالاتر و جدید تر آپ دیت کنید ..h..بدون استفاده از اینترنت
در روش آنلاین ، نیاز هستش که شما به سایت نوکیا وصل بشید و با استفاده از اینترنت گوشیتون رو آپ دیت کنید
همین روش آنلاین هم خودش به چند دسته تقسیم میشه که یکیش همون روش پدربابائیمون هستش که از همون اولش ما میائیم و با استفاده از نرم افزار NSU در حالی که گوشیمون با PC Suite به کامپیوترمون وصل هستش ، میریم به سایت نوکیا وصل میشیم و بعدش تمام کارهارو همین نرم افزار NSU انجام میده و درواقع ابتدا میاد و از سایت نوکیا ، فایل های آپ دیت رو که نسبتاً حجم زیادی هم دارند رو ، بر روی کامپیوترمون دانلود میکنه ( ممکنه 45 دقیقه تا 1 ساعت و خورده ای اگه ADSL داشته باشید طول بکشه و اگه دیال آپ داشته باشید که فاتحه تون خوندست و فکر کنم در بهترین حالت 7-8 ساعت تا 10 ساعت طول بکشه دانلود این فایل های آپ دیت) و بعدش در مدت حدوداً 15 دقیقه این فایل های آپ دیت جدید رو میریزه روی گوشیمون و درواقع نرم افزار گوشیمون رو یا همون فیرمور گوشیمون رو آپ دیت و به روز میکنه
حالا...
در همین روش استفاده از NSU برای آنهائی که اینترنت پرسرعت ندارند ، ما پیشنهاد کردیم قبلاً و آموزشش رو دادیم که بروند در یک کافی نت بشینند و یه نسکافه بزنند تو رگ و در همون حال شعف و عشق و حال.... ابتدا اون فایلهای پرحجم رو دانلود کنند و بعد این فایلهارو از کامپیوتر اون کافی شاپ بردارند و بریزند در آدرس خاصی از کامپیوتر منزل خودشون و بعدش با کامپیوتر منزل خودشون فقط همون 15 دقیقه آخر رو آنلاین بشوند و این فایل های آپ دیت رو بریزند روی گوشیشون و درواقع در کوتاه ترین زمان ممکنه ، گوشیشون رو آپ دیت کنند
اما...
اما...
و باز هم اما...
به جز این روشها یه روش دیگری هم وجود داره که درواقع در این روش شما نه از کامکپیوتر استفاده میکنید و نه نرم افزار خاصی و نه کابلی و نه دنگ و فنگی ..
این روش معروف هستش به روش :
آپ دیت از طریق FOTA
که این FOTA مخففFirmware Over-the-Air هستش و درواقع شما از طریق فیرموری که نوکیا در سرور خودش قرار داده... میرید برای آپ دیت و معمولاً حجم این فایل های آپ دیت خیلی کمتر از اون چیزی هستش که در سایت نوکیا قرار داره و گاهی هم به صد و خورده ای مگابایت میرسه و مثلاً حجم فایل های آپ دیت 5800 در این روش FOTA از ورژن 20 به 21 فقط و فقط 3 مگابایت هستش ...جل الخالق
و با این حجم کم ممکنه شما بتونید در عرض 5 تا 7 دقیقه گوشیتون رو آپ دیت کنید ...حالا مجدد همه با هم..جل الخالق !!!
در این روش شما هستید و گوشیتون و یه خط اینترنت که بر روی گوشیتون فعاله
که این اینترنت فعال بر روی گوشیتون میتونه اینترنت پرسرعت بی سیم WLAN یا همون WiFi باشه ، یا همین اینترنتها زاقارت ایرانسل و همراه اول که اصطلاحاً بهش GPRS میگند
در این تاپیک قصد دارم شما رو با این روش آپ دیت آشنا کنم و یک آموزش تصویری توپ براتون بذارم تا جیگرتون حال بیاد
فقط چند نکته ...که باید همین اولش سنگهامونو با همدیگه وا بکنیم ..
1 - هنوز که هنوزه اعتقاد قلبی من این هستش که اگه ADSL دارید همون آپ دیت آنلاین با NSU حالش بیشتره ، البته به شرطی که حوصله داشته باشید که چند ساعتی رو ، پای نت بشینید که این زمان ممکنه بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم باشه ، بسته به سرعت ADSL تون
اگر هم حوصله ندارید که بهتره برید سراغ آپ دیت بصورت آفلاین و استفاده از فونیکس و JAF
2 - همونطور که میدونید ، در حال حاضر خطوط اینترنت GPRS مون خیلی تعریفی نداره سرعتش و حقیقتش در حین آین آپ دیت ، خیلی اذیتم کرد ، و چند بار خواستم بی خیالش بشم ، اما گفتم که حیفه این روش رو نرم و آموزشش رو براتون نذارم
به هرحال ...باید اهل ماجراجوئی باشید تا از این روش لذت ببرید و مطمئنم که بعد آپ دیت با این روش ، حال خیلی خوبی بهتون دست میده.. به من که خیلی حال داد...
3 - در این روش من گوشیمو فرمت نکرده بودم و کلی فایل و نرم افزار و بازی رو 5800 من نصب بود و بعد آپ دیت ، همونطور که اتظار میرفت ، هیچکدوم از اطلاعات و تنظیمات من نپرید و البته خیالم از هر نظر راحت بود ، چون از قبل یا PC Suite از تمام اطلاعات موبایلم و تمام آیتم های اون در فون مموری و مموری کارتم "بک آپ " گرفته بودم و اگر هم موبایلم مشکلی براش پیش میومد در حین آپ دیت ، خیالم راحت بود که با یه فلش زدن نقلی ، مشکلی برای اطلاعاتم و باز یابی اون پیش نمیاد ..پس با دل قرص و محکم رفته بودم واسه آپ دیت و عین خیالم هم نبود...به جان خودم
4 - من تمام مراحل رو تا اونجائی که میتونستم براتون عکس گرفتم تا حرف ناگفته تصویری وجود نداشته باشه
امیدوارم از این آموزش خوشتون بیاد و ما رو از تجربیات قشنگ خودتون بی بهره نسازید ...
اما...
اما...
و باز هم اما...
من این تاپیک رو حدود یه سال پیش در سایت دیگری گذاشته بودم و صحبتهام در مورد ورژن 5800 مربوط به همون یک سال پیش هستش ...
ولی خوب... روش کار که فرق نکرده ...کرده ؟!!!
این قصه ادامه دارد....
فداتون ramikoh

LinkBack URL
About LinkBacks

) و بعدش در مدت حدوداً 15 دقیقه این فایل های آپ دیت جدید رو میریزه روی گوشیمون و درواقع نرم افزار گوشیمون رو یا همون فیرمور گوشیمون رو آپ دیت و به روز میکنه
.. به من که خیلی حال داد...