نوشته اصلی توسط arash501
من طبق آموزش پیش رفتم perfect و کامل ولی این اروری که گفتمو می ده من نمی خام هک کنم می خام آپدیت کنم.neither dp 1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified
|

نوشته اصلی توسط arash501
من طبق آموزش پیش رفتم perfect و کامل ولی این اروری که گفتمو می ده من نمی خام هک کنم می خام آپدیت کنم.neither dp 1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified
|
|

اگر طبق این آموزش با فونیکس میری و باز ارور میده پس حتما پروداکت گوشیتو اشتباه دانلود کردی
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
من که مییییمیرم ......میییمییرم......چرا با عشق و با ایمان نمیرم
تا برای سرزمینم, میهنم, ایران نمیرم......

با nokia updateram رفتن تا 129 مگابایتو 9 کیلوبایت دانلود می کنه تو این 1 کیلو بایت لامستب ارور می ده اصلا دیگه موندم خیلی اعصابم خورده به خدا هرکی بتونه کمکم کنه هر روزبراش دکمه تشکر رو می زنم به مامانمم می گم هر شب سر نماز دعاش کنه.
product code من اینه"0574324 و فایلا رو هم از اینجا دانلود کردم:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
گزینه mena d red همه چیز مطابقه با گوشیمه و لی آگدیت نمی شه به خدا.ای ارورو می ده:
changing product cod:
neither dp 1.0 nor dp2.0 was found for the product,or the product cannot be identified

سلام دوست عزیز
برای اینکه به راحتی گوشیتون را آپ کنید یک آموزش عالی که خودم از اون استفاده کردم هست در آدرس زیر:
If you won’t be patient in the flow of river, every driftwood will be a huge problem for you
cloud str!fe (03-23-2010)

منم نمیدونم !؟!؟
اما اگه برای 5800 آبی فریمور 40 یا ... میخواهی میتونی از برنامه ی کم حجم Navifirm استفاده کنی ..
من این برنامه را از این وبلاگ با آموزش گرفتم:
If you won’t be patient in the flow of river, every driftwood will be a huge problem for you
arash501 (03-25-2010), cloud str!fe (03-23-2010)

عزیزان اموزشه مربوط به navifirm و خوده برنامه هم در تاپیکه زیر موجوده.
forgetting all the pain inside you learned to hide so well
**
pretending someone else can come and save me from my self
Professional (03-23-2010),arash501 (03-25-2010)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|