آموزش جدید ساین همه برنامه ها بدون نیاز به هک گوشی با SisContents (همه سری ها حتی UIQ3 , s60 3rd , s60 5th)
آموزش جدید ساین همه برنامه ها بدون نیاز به هک گوشی با SisContents (همه سری ها حتی UIQ3 , s60 3rd , s60 5th)
سلام عزیزان امروز می خوام یک ابزار بسیار قوب رو بهتون معرفی کنم و طرز نصب برنامه های unsign رو بدون نیاز به هک گوشی بهتون تصویری آموزش بدهم.
این روش قاعدتا باید روی همه گوشی ها کار کنه مثلا برای گوشی های UIQ3 که پیغام Protected UID میده یا گوشی های s60 v3 , s60 5th که پیغام certificate error می دهند.
من برای این آموزش را در این بخش گذاشتم که بقیه سری ها به اندازه کافی روش ساین دارند
خب بریم سراغ آموزش:
1.اول برنامه siscontents رو از فایل پیوست دانلود کنید.
2.پس از extract کردن محتویات فایل extsis.exe رو باز کنیدو مانند شکل زیر برنامه unsign رو باز کنید.
3.همون طور که در بخش توضیحات برنامه جلوی گزینه signing status یا وضعیت ساین می بینید عبارت ساین نشده (unsign) نوشته شده:
4.با توجه به شکل زیر اول روی منوی Tools و بعد Edit Package کلیک کنید تا مشخصاتش رو ببینید.
سپس روی Sign Package کلیک کنید. (بخش 1 که دورش خط کشیده شده)
سپس روی SisContents self-signed certificate بخش 2 که دورش خط کشیده شده کلیک کنید و روی add signature (بخش 3) کلیک کنید.
تبریک میگم الآن برنامه شما تا 12-12-2033 ساین شده
5.حالا روی File > Save as کلیک کنید و برنامه رو هرجایی دوست دارید ذخیره کنید و به گوشی منتقل و نصب کنید.
در ضمن در صورتی که برنامه ای دارید که مهلت ساینش تموم شده روی Tools > Delete signature کلیک کنید و بعد مرحله 4 رو انجام بدید.
توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
Re: آموزش جدید ساین همه برنامه ها بدون نیاز به هک گوشی با SisContents (همه سری ها حتی UIQ3 , s60 3rd , s60 5th)
با سلام ،من گوشیم 5800 هست،روشی که گفتید رو گوشیم کار نکرد و بازم پیغام expired certificate رو میده.برنامه هام ساین بودن ولی مدت اعتبارشون تموم شده بود من delete signature رو زدم و دوباره ساین کردم ولی متاسفانه جواب نداد.
Re: آموزش جدید ساین همه برنامه ها بدون نیاز به هک گوشی با SisContents (همه سری ها حتی UIQ3 , s60 3rd , s60 5th)
تا اونجایی که من فهمیدم این برنامه ساین عمومی میکنه،
اما برخی برنامه هایی که دسترسی زیادی دارند تو گوشی های fp2 و ویرایش 5 سابن عمومی نمیشن و حتما باید برای imei یک گوشی خاص ساین بشوند ، به همین علت هم دوستان میگن جواب نمیده ، احتمالا اونا برنامه ها یی با دست رسی بالا مثل برنامه های هک رو امتحان میکنن
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
سلام دوستان
این برنامه فوق العاده است
فقط حتما قبل از اینکه فایل را ذخیره کنید در جلوی Target Devices کلیک کرده و در صفحه باز شده بر روی ... s60 کلیک کرده سپس در بالای صفحه بر روی گزینه Edit کلیک کرده و مدل گوشی خود را انتخاب و در اخر ok نمایید.