انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان - صفحه اصلی
  • ثبت نام

• انجمن
    • ارسالهاي امروز
    • ثبت نام
    • تقویم
    • ابزار انجمن
      • نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
    • کلیدهای میانبر
      • نمايش مديران انجمن ها
  • آخرین ارسال ها
  • پرتال تخصصی موبایل
  • فروشگاه اینترنتی
  • آپلود عکس
  • بازارچه
  • پکیج ویژه مستندهای جنجالی ایرانی

• خانه
    • انجمن
    • بخش نرم افزاری موبایل - Mobile Section
    • بخش سیمبیان سری شصت ویرایش پنجم - Symbian Series 60 5th edition
    • هک - Hack 5th
    • کارگاه آموزشی !!! هک و کوک موبایل نوکیا ، همراه با ramikoh

irantrack irantrack

irantrack irantrack

irantrack irantrack
    نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

تاپيك: کارگاه آموزشی !!! هک و کوک موبایل نوکیا ، همراه با ramikoh

• LinkBack
      • LinkBack URL LinkBack URL
      • About LinkBacks About LinkBacks
    • ابزارهای تاپيك
      • پرینت این صفحه / نمایش بصورت پرینت
      • ارسال این صفحه توسط ایمیل…
      • اشتراک در این تاپيك…
    • حالت نمایش
      • تعویض به حالت ترکیبی
      • تعوض به حالت رشته ای
    1. 09-09-2010 #1
      ramikoh
      ramikoh آنلاین نیست.
      ramikoh آواتار ها

پست‌ها
      60
      تشکر شده 55 بار در 190 پست

پیش فرض کارگاه آموزشی !!! هک و کوک موبایل نوکیا ، همراه با ramikoh

سلام دوستان

در این تاپیک قصد دارم روش دستکاری فایل های فلش گوشی های نوکیا را بهتون یاد بدم و تمرکز اصلی من هم بر روی هک کردن موبایل هستش تا امکان نصب نرم افزارهای نیازمند ساین را بدون ساین کردنشون داشته باشید و امکان دسترسی به فایل های سیستم مثل فولدرهای private و sys در درایو C موبایل

قبل از هرچیز باید با چند تا اصطلاح آشنا بشید تا مباحث مربوطه را راحتتر متوجه بشید

در گوشی های نوکیا ما چهارتا درایو مهم داریم به نام C و D و E و Z

شما با نصب نرم افزارهای فایل منیجر مثل X-Plore بر روی موبایلتون میتونید این درایو هارو ببینید

من قصد دارم که به مرور در ادامه این مقاله با کارکرد اونها شما رو آشنا کنم و ترجیح میدم این درایوها رو همراه با معرفی فایل های مهم فلش گوشی خدمتتون معرفی کنم

در داخل فایل های فلش ما چهار فایل مهم داریم که تاثیر مهمی در فلش گوشی دارند

اولین فایل که میخواهم بهتون معرفی کنم فایل MCU هستش که حجیم ترین فایل ، از بین فایل های فلش هستش و میشه اونو به عنوان مهمترین فایل فلش شناخت و یه جورایی فایل سیستم عامل گوشی به حساب میاد ، مشخصه این فایل هم عبارت core در اسم فایل مربوطه هستش و دارای پسوند C00

مثلاً برای گوشی 5800 ورژن 51 فایل MCU اسمش
      RM-356_51.0.006_prd.core.C00 هستش و برای گوشی N97 ورژن 22 اسم فایل MCU هم RM-505_22.0.110_prd.core.C00 هستش

این فایل تاکنون قابلیت دستکاری رو نداشته و در آینده ممکن است این امکان به وجود بیاد

فایل بعدی که میخواهم به شما معرفی کنم فایل APE Variant هستش که درواقع محتویات این فایل مربوط میشه به سیستم عامل گوشی و در زمان فلش گوشی در داخل درایو C گوشی که بهش حافظه فلش NAND میگویند ، قرار میگیره ، اسم دیگر این فایل UDA هستش و این فایل قابلیت دستکاری داره و البته باید دقت شود که اگر این فایل را دستگاری کنیم و امکانات و تغییراتی در اون ایجاد کنیم و گوشی را با اون فلش بزنیم ، بعد فرمت کردن گوشی این امکانات ( مثلاً هک ) از بین میره

مشخصه این فایل هم در گوشی های نوکیا عبارت uda در اسم فایل هستش ، مثلاً در گوشی 5800 ورژن 51 فایل APE Variant یا همون UDA میشه RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx و در گوشی N97 ورژن 22 میشه RM505_507_22.0.110_uda_5_001.uda.fpsx

فایل سومی که میخواهم بهتون معرفی کنم فایل rofs2 یا PPM هستش که محتویات اون مربوط میشه به زبان گوشی و این فایل قابلیت دستکاری و کوک کردن را داره و در زمان فلش کردن گوشی بر روی درایو
      Z گوشی میشینه و همونطور که میدونید درایو Z گوشی در واقع حافظه فقط خواندنی یا ROM هستش که مخفف عبارت Read Only Memory هستش

مثلاً برای گوشی 5800 ورژن 51 اسم فایل
      rofs2 یا PPM میشه RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V12

و در گوشی N97 ورژن 22 اسم فایل rofs2 یا PPM میشه RM-505_22.0.110_prd.rofs2.V46

حالا ممکنه برای تازه کاران این سوال پیش بیاد که داستان این حافظه ROM چیه

خوب دقت کنید عزیزان ...

حافظه فقط خواندنی یا همون ROM که مخفف
      Read Only Memory هستش ، بخشی از حافظه گوشی موبایل هستش که اطلاعات پایه مربوط به سیستم عامل و فایلهای سیستمی در اون قرار میگیره ... شما توسط خود گوشی ، امکان دستکاری و ویرایش و تغییر را در محتویاتش نخواهید داشت و سازنده گوشی این اطلاعات را بر روی گوشی میریزه و اگر در طول زمان استفاده از گوشی ، شما گوشی رو آپ دیت یا فلش نکنید ، همونطور دست نخورده خواهد موند

حالا اهمیت موضوع درایو Z در چی هستش ؟

در این هستش که ما اگه فایل های فلش rofs2 یا PPM که بر روی درایو Z میشنند رو تغییر بدیم و گوشی رو با اون فلش بزنیم ، با فرمت کردن امکانات اضافه شده به گوشی به واسطه تغییر فایل rofs2 یا PPM از بین نمیروند ( برخلاف فایل های دستکاری شده APE Variant یا همون UDA که بر روی درایو C گوشیمون مینشست و با فرمت کردن اونها ما امکانات ناشی از دستکاری کردن اونها رو از دست میدادیم و مجبور بودیم برای دستیابی به امکانات حاصل از دستکاری ، گوشی رو دوباره با فایل APE Variant یا همون UDA فلش بزنیم )

حالا برسیم به فایل چهارم

فایل rof3 یا CNT که درواقع فایل های مربوط به مدیا ( media ) گوشی هستش و مثلاً تم گوشی و رنگ تم گوشی بر اساس رنگ خود گوشی در این فایل قرار میگیره و قابلیت دستکاری و کوک شدن رو داره

این فایل هم بر روی درایو Z میشینه و همونطور که خدمتتون گفتم با توجه به حافظه ROM درایو Z اگر این فایل rof3 یا CNT را تغییر بدید و دستکاری کنید و گوشیتون رو با اون فلش بزنید ، بعد هر بار فرمت کردن گوشی ، اون امکانات هک از بین نمیره

مثلاً در گوشی 5800 ورژن 51 فایل rof3 یا همون CNT اسمش میشه RM-356_51.0.006_C01_prd.rofs3.fpsx

و در گوشی N97 ورژن 22 اسم فایل
      rof3 یا همون CNT میشه RM-505_22.0.110_C01_prd.rofs3.fpsx

خوب....

تا اینجا در مورد دو تا درایو C و Z خدمتتون گفتم و حالا میمونه درایو D و E

درایو D درواقع همون RAM گوشی هستش که مخفف عبارت Random Access Memory بوده و کارش درست مثل کار RAM کامپیوتر هستش و یه حافظه جانبی هستش برای کارکرد بهتر و سریعتر CPU یا پردازنده موبایل که عملیات پردازش بیشتر در اونجا انجام میشه و با هر بار خاموش و روشن شدن گوشی این حافظه RAM خالی میشه برای استفاده مجدد CPU موبایل

حالا فقط میمونه درایو E که در واقع Mass Memory گوشی میشه و حکایت همون هارد کامپیوتر را داره و وقتی گوشیتون مموری کارت داشته باشه ، تحت همین نام در موبایل در میاد و میشه گفت که درایو E همون مموری کارت گوشیتون میشه

خوب...

امیدوارم تا اینجای کار خسته نشده باشید

به هرحال من مجبورم توضیحاتی در مورد اصطلاحات و فایل ها و درایو هایی که باهاش کار داریم در این تاپیک بدهم و مطمئن باشید از خوندن این مطالب ضرر نخواهید کرد و این مقاله من باعث میشه با یک جمعبندی کامل بریم برای دستکاری و کوک کردن فلش کردن و هک گوشی های نوکیا

در اینجا پست اول را به اتمام میرسونم ادامه مطلب را میذارم برای پست بعدی

پس...

این قصه ادامه دارد ....

فداتون ramikoh
      پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

2. تبلیغات در موبایل برای ایرانیان

• فول آلبوم آهنگ های تمامی خواننده های ایرانی
      • مستند جنجالی شیطان پرستان ایرانی
      • آموزش شعبده بازی + تردستی با ورق
      • آموزش تکنیک دفاع شخصی با دست خالی
      • پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتون دوبله فارسی
      • سخنرانی دکتر انوشه(روابط دختر و پسر)
      • مستند بی نظیر حیات BBC Life 2009
      • مجموعه سخنرانی های جنجالی استاد دانشمند
      • کلکسیون مسابقات قویترین مردان جهان
      • مجموعه افکت های حرفه ای سینمایی
      • با این 3 دی وی دی استاد فتوشاپ شوید
      • آموزش آرایشگری مثلث طلایی
      • تکنیک ها و رموز موفقیت در زندگی
      • مجموعه کامل آهنگ های قدیمی و سنتی چهره
      • یادگیری سریع مکالمه انگلیسی با لهجه آمریکایی
      • مستند متافیزیک ماورای طبیعه (قیمت ارزان)
      • مسابقه “معجزه کاهش وزن” The Biggest Loser
      • مجموعه بزرگ آموزش فتوشاپ Lynda
      • آموزش تعمیر و نگهداری انواع خودروها
      • مستند جذاب توقف زمان – Time Warp با کیفیت HD
      • آموزش تقویت حافظه و تند خوانی مرد حافظه ایران

3. irantrack irantrack

irantrack irantrack

irantrack irantrack
    4. 4 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از ramikoh تشكر كرده‌اند

Ali_raper (10-22-2010), Professional (10-23-2010), afkariaus1 (11-13-2010), arman s (09-24-2010)

5. 09-09-2010 #2
      ramikoh
      ramikoh آنلاین نیست.
      ramikoh آواتار ها

پست‌ها
      60

سلام مجدد دوستان

حالا میپردازم به ادامه توضیح بعضی اصطلاحات دیگه ....

در این پست لازم هستش در مورد اصطلاح های "فلش " و " آپ دیت " خدمتتون توضیح میدم

فلش چیست و آپ دیت کدام است ؟

با " آپ دیت " ( Update ) گوشی های نوکیا ما میائیم و با استفاده از نرم افزارهای رسمی نوکیا مثلاً NSU
      که مخفف Nokia Software Updater هستش ... به سایت نوکیا وصل میشویم و فایل های سیستمیک گوشی را بر روی گوشی میریزیم و اونو به روز میکنیم و یا ارتقاء میدهیم ....

اما با فلش کردن ( Flashing ) بدون نیاز به نرم افزار رسمی نوکیا مثل NSU میائیم و فایل های سیستمیک یا فلش گوشیی رو توسط نرم افزارهای جاف یا فونیکس و حتی باکس های سخت افزاری مخصوص فلش کردن ، بر روی گوشی میریزیم و از این طریق گوشیمون رو به روز کرده و آپگرید کرده ( Upgrade ) و ارتقاء میدهیم

درواقع فلش کردن و آپ دیت کردن یه جورایی مترادف همدیگه هستند و تفاوتشون در نحوه ریختن فایل های سیستمیک بر روی گوشی هستش که "آپ دیت " یه جورایی قانونی بوده و مستقیماً توسط خود سایت نوکیا انجام میشه و "فلش کردن " یه جورایی دور زدن نوکیا هستش که حتی با این روش میتونید فایل های دستکاری شده رو بر روی گوشی بریزید توسط نرم افزارهایی مثل جاف

فیرمور ( Firmware ) چیست ؟

فیرمور تحت عنوان میان افزار شناخته میشه ، یعنی نه سخت افزار هستش و نه نرم افزار و کارش هم ارتباط دادن بین سخت افزارهای موبایل با همدیگه و قابلیتهای نرم افزاری موبایل هستش

بد نیست که بگیم کار فیرمور یه جورایی کار همون سیستم عامل موبایل هستش ( البته در اون دسته از موبایلهایی که سیستم عامل دارند نه مدل های قدیمی فاقد سیستم عامل ) چون کارش مدیریت سخت افزار هستش و موجب میشه که ما به عنوان کاربر با استفاده از نرم افزارهای مختلف از امکانات سخت افزاری گوشیمون استفاده کنیم و با ارتباط برقرار کردن بین نرم افزار و سخت افزار توسط همین فیرمور یا میان افزار به هدفمون که یک کاربرد خاصی هستش برسیم

در گوشی های پیشرفته ، کار فیرمور ، ترجمه دستورات نرم افزاری به زبان قابل فهم برای سخت افزار هستش ( همون سیستم عامل ) و در گوشی های ساده تر و قدیمی تر که سیستم عامل نداشتند ، ما باز هم فیرمور یا همون میانبر را خواهیم داشت ، اما در اینجا ، کارش تفسیر دستورات ساده ، صادر شده از طریق دکمه موبایل های قدیمی هستش ...بد نیست بدونید که ما این فیرمور را در دستگاه هایی مثل پخش کننده های MP3 و ماشینهای لباسشویی قابل برنامه ریزی و رسیورها و ...هم داریم

خوب....

توی بعضی جاها این فیرمور را معادل ROM میدونند ، اما درواقع اینها با همدیگه فرق دارند و باید بگم که ROM در اصل همون درایو Z در گوشی هستش و فیرمور اون فایل های فلشی هستش که بر روی درایو های موبایل و از جمله همین درایو Z قرار میگیره

اصطلاح بعدی کوک کردن یا همون Cooking هستش که میخوام براتون توضیح بدم

همونطور که میدونید Cooking معنی پخت و پز ، را میده و در واقع عملیات کوک کردن توسط افراد متخصصی انجام میشه که قادر هستند فایل های فلش فیرمور گوشی رو باز کنند و تغییراتی در اونها بدهند ، جهت بهبود کار کرد موبایل ، مثلاً امکان هک موبایل و دسترسی به فایل های سیستم را محیا کنند و امکان نصب نرم افزارهای نیازمند ساین را بدون ساین کردن به ما بدهند و صفحه نمایش گوشی را شخصی سازی کنند و زیبا کنند و مثلاً صدای گوشی رو کم و زیاد کنند و چندین و چند تغییر دیگه که همه و همه اونها جهت رضایت مندی کاربر از گوشی خودش هستش

خوب...

فعلاً تعریف و توضیح اصطلاحات را همینجا نگه میداریم تا در ادامه تاپیک اگه نیاز به توضیح بیشتری بود در جای خودش ، براتون تعریف کنم

حالا....

با داشتن این اطلاعات خودتون رو آماده کنید برای دستکاری فیرمور گوشی و بالطبع هک موبایل ، که مطمئناً مبحث جذابی براتون خواهد بود

پس...

این قصه ادامه دارد .....

فداتون ramikoh

6. 4 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از ramikoh تشكر كرده‌اند

Ali_raper (10-22-2010), Professional (10-23-2010), afkariaus1 (11-13-2010), arman s (09-24-2010)

7. 09-09-2010 #3
      ramikoh
      ramikoh آنلاین نیست.
      ramikoh آواتار ها

پست‌ها
      60

سلام دوستان

همونطور که میدونید برای نصب نرم افزارهای نیازمند ساین ، بدون ساین کردن ما نیاز به فایل installserver را داریم که در تاپیکهای مختلف ، هکی که براتون گذاشتم در این بخش ما این installserver را با رام پاچر (
      ROMPatcher) اجرا میکردیم و امکان نصب نرم افزارهای نیازمند ساین را بدون نیاز به ساین کردن ، داشتیم بر روی موبایلمون

اما....

اما....

و باز هم اما....

در این پست قصد دارم روش تزریق فایل installserver.exe را به داخل پوشه bin در داخل sys فایل فلش rofs2 یا همون PPM را بهتون یاد بدم تا بدون نیاز به داشتن رام پاچر (
      ROMPatcher) بتونید نرم افزارها و بازی های نیازمند ساین را بدون ساین کردن بر روی گوشیتون نصب کنید

حالا...

کمربندهاتون ببندید....

بستید...

پس...

بزن بریم ...

برای این کار ابتدا نیاز به فایل های فلش گوشیتون دارید که باید حتماً یادتون باشه که ورژن این فایل های فلش یا هم ورژن با فیرمور گوشی خودتون باشه یا این که ورژنش بالاتر از ورژن فیرمور گوشیتون باشه

دقت کنید که هر گز سعی نکنید فیرموری بر روی گوشیتون بریزید که ورژن اون پایینتز از ورژن فیرمور گوشیتون باشه که این دانگرید ( Downgrade ) به حساب میاد و خطرناک و ممکنه باعث نابودی گوشیتون بشه

حالا فایل های فلش گوشیمون رو از کجا بیاریم ؟

میگم خدمتتون

برید به لینک زیر و پست دوم اونو بخونید ....و بر اساس RM گوشیتون و ورژن نرم افزاری یا همون فیرمور گوشیتون که با کد #0000#* بر روی صفحه نمایش گوشیتون ظاهر میشه فایل های فلش مورد نیازتون رو دانلود کنید

دقت کنید برای دانلود فایل های فلش گوشیتون ترجیحاً درصورت موجود بودن از پروداکت کد های فارسی استفاده کنید که اگه نمیدونید کدوم یک از پروداکت کد ها زبان فارسی را دارند سوال بفرمائید تا راهنمائیتون کنیم

تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
      برای ثبت نام کلیک کنید!!تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
      برای ثبت نام کلیک کنید!!

برای ثبت نام کلیک کنید!!

خوب....

احتمالاً تا الان فایل های فلش گوشیتون رو دانلود کردید

حالا....

ابتدا فایل های فلش گوشیتون رو داخل یک پوشه بریزید و اسمش رو همون RM گوشیتون بذارید ، مثلاً گوشی من 5800 هستش و RM اون هم 356، بنابراین من فایل های فلش گوشیم را میریزم داخل پوشه RM-356 پس میشه اینطوری

از بین این فایل ها من قصد دارم تغییراتی در فایل rofs2 یا همون PPM بدهم ، منظورم این فایل هستش که با کادر قرمز مشخص کردم

حالا برید و نرم افزار ramikoh_Nokia Editor Beta 7 را که براتون گذاشتم دانلود کنید و از حالت فشرده در بیارید که با این کار شما پوشه ای خواهید داشت بنام ramikoh_Nokia Editor Beta 7 که محتویاتش 5 آیتم هست به این شکل

همونطور که در تصویر بالایی براتون مشخص کردم برنامه Nokia Editor beta 7.exe را اجرا کنید تا وارد این برنامه شوید ( این برنامه ، امکان باز کردن فایل فلش rofs2 و دستکاری اون دوباره بستن و Repack کردن فایل فلش مربوطه رو داره )

به این شکل

همونطور که در تصویر بالایی با فلش براتون مشخص کردم ، ابتدا باید مدل گوشیتون یا همون Phone model رو مشخص کنید

و حالا در این مرحله Open را بزنید و آدرس پوشه RM گوشیتون که برای گوشی 5800 من میشه RM-356 را بهش بدید و انتخاب کرده و با بازش کنید

در نتیجه در داخل Nokia Editor beta 7 این شکل رو میبینیم که درواقع دو تا فایل ROFS2 و UDA را به ما نشون میده ( یادتون هست که این دوتا فایل چه فایل هایی بودند ؟ نه ؟ )

از اونجایی که من قصد دارم فایل rofs2 یا همون PPM را ویرایش کنم در نتیجه فایل RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V12 را انتخاب میکنم که برای این کار بر روی این فایل کلیک میکنیم

پس میشه اینطوری

در اینجا باید Extract را بزنیم تا فایل rofs2 باز بشه و اون هم در داخل پوشه rofs2 در فولدر ramikoh_NokiaEditor Beta7

پس میشه اینطوری

در این مرحله باید دقت کنید که بدون بستن برنامه Nokia Editor beta 7 باید بریم داخل پوشه ramikoh_Nokia Editor Beta 7 و پوشه rofs2 را باز میکنیم و همونطور که در تصویر پایینی مشاهده خواهید کرد حالت باز شده فایل فلش را بصورت 5 تا پوشه data و private و resource و sys و system مشاهده خواهیم کرد

حالا باید پوشه sys را باز کنید و بعدش bin را بازکنید و فایل installserver.exe را که براتون گذاشتم را دانلود کرده و در داخل همین پوشه bin کپی کنید پس میشه اینطوری

خوب...

حالا باید این فایل دستکاری شده رو جمع و جورش کنیم و ببندیمش که اصطلاحاً به این کار Repack کردن ، می گویند و برای این کار باید اون نرم افزار Nokia Editor beta 7 را که هنوز نبسته ایم را مجدد بیاریم بالا و اونوقت دکمه Repack را بزنید

منظورم این دکمه است

حالا بعد گذشت چند ثانیه عملیات ریپک کردن یا همون Repack به اتمام میرسه و با دیدن پیغام زیر که با فلش های قرمز براتون مشخص کردم ، شما متوجه میشید که فایل rofs2 یا همون PPM دستکاری شده شما آماده است

حالا دیگه میتونید نرم افزار Nokia Editor beta 7 را ببندید و برگردید به پوشه ramikoh_NokiaEditor Beta7 و همونطور که در شکل زیر میبینید فایل دستکاری شده مون با یک پسوند REB و خط تیره به اول اسم فایل rofs2 به نمایش در میاد و اسم فایل rofs2 ما میشه REB-RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V12 ببینید

حالا باید این فایل rofs2 را تغییر نام بدید و اون عبارت REB و خط تیره رو حذف کنید تا به اسم RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V12 برسید

حالا این فایل را باید منتقل کنید به همون پوشه RM گوشی خودمون و اونوقت با دیدن پیغام جایگزینی یا Replace با اون موافقت کنیم و تمام

حالا این پوشه RM را به مسیر C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products و داخل پوشه Products منتقل کنید ....پس برای گوشی 5800 میشه اینطوری

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356

حالا بر اساس آموزش زیر گوشیتون رو فلش بزنید :

برای ثبت نام کلیک کنید!!

خوب....

تمام شد ...

با این عملیات جذاب !!! شما امکان نصب نرم افزارهای نیازمند ساین را بدون ساین کردن بر روی گوشیتون خواهید داشت

حالا چند نکته مهم ...

1 - در این روش اگر یه زمانی گوشیتون رو فرمت کنید ، امکان نصب نرم افزارهای نیازمند ساین بدون دردسر را باز هم خواهید داشت و این امکان از روی گوشیتون ورداشته نمیشه

2 - با این عملیات ما با این که گوشیمون رو هک کرده و تونستیم فایل rofs2 را دستکاری کنیم اما باید یادتون باشه که برای باز کردن و تغییر فایل های سیستم در داخله پوشه های سیستمیک private و sys در درایو C شما نیازمند ROMPatcher و پچ Open4All هستید که در پست بعدی در این مورد صحبت خواهم کرد

در نتیجه ....

این قصه ادامه دارد ...

فداتون ramikoh
      Attached Files Attached Files
      • نوع فایل: zip ramikoh_Nokia Editor Beta 7.zip (722.5 کیلو بایت, 63 views)
      • نوع فایل: zip installserver.zip (46.4 کیلو بایت, 25 views)

8. 6 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از ramikoh تشكر كرده‌اند

Ali_raper (10-22-2010), MYM2 (09-09-2010), Professional (10-23-2010), afkariaus1 (11-13-2010), arman s (09-24-2010), mehdifbi (10-12-2010)

9. 09-09-2010 #4
      ramikoh
      ramikoh آنلاین نیست.
      ramikoh آواتار ها

پست‌ها
      60

سلام مجدد دوستان

امیدوارم تا این جای تاپیک را خسته نشده باشید

همونطور که مشاهده کردید تا اینجای کار ما موفق شدیم با دستکاری یکی از فایل های فلش
      بنام rofs2 یا همون PPM ، نرم افزارها و بازی های نیازمند ساین را بدون ساین کردن بر روی گوشی خودمون نصب کنیم

اما...

اما...

و باز هم اما....

هنوزم که هنوزه ما امکان باز کردن
      پوشه های سیستمیک private و sys در درایو Cگوشیمون را نداریم ، باور ندارید ؟

ابتدا فایل منیجر X-Plore را بر روی گوشیتون نصب کنید

حالا برید در Applications گوشیتون و
      X-Plore را اجرا کرده و با انتخاب Menu در آن ....برید داخل Tools نرم افزار و با انتخاب گزینه Configuration چهار گزینه اول را با کلیک کردن چهارخونه کنارشون تیک دار کنید تا بتونید هر چهارتا درایو گوشیتون و فایل های سیستمیک گوشیتون را ببینید حالا برید داخل درایو C

اینطوری :

همونطور که در تصویر بالای با فلش قرمز براتون مشخص کردم شما امکان باز کردن پوشه های Private و sys در درایو C یا همون فون مموری گوشیتون را ندارید

این میدونید یعنی چه ؟

یعنی گوشیتون هنوز بطور کامل هک نشده ...

خوب چی کار کنیم حالا ؟

میگم خدمتتون :

ابتدا نرم افزار RomPatcher را که براتون گذاشتم را دانلود کرده و بر روی گوشیتون نصب کنید ( من روی مموری کارت نصبش کردم )

حالا باید پوشه Patches را که براتون گذاشتم را دانلود کرده و از حالت فشرده در بیارید و حالا منتقلش کنید به مموری کارت گوشیتون یا همون درایو E

اگه دقت کنید در داخل این پوشه
      Patches من یک پچ گذاشتم بنام ramikoh_Open4All.rmp که با فعال کردن این پچ Open4All

شما
      امکان هک گوشیتون رو خواهید داشت

به اینصورت که
      RomPatcher را اجرا کرده و در داخل اون پچ ramikoh_Open4All را با کلیک کردن بر روی اون سبز و فعال کنید

اینطوری :

حالا اگه برید داخل درایو C گوشیتون میتونید
      پوشه های Private و sys در درایو C را در داخل اون ببینید که قابلیت باز شدن دارند

ببینید ....که پوشه سیستمیک
      Private در درایو C قابلیت باز شدن داره

و همینطور داخل پوشه سیستمیک sys را هم خواهید دید....اینطوری :

نتیجه اخلاقی ؟

گوشیتون هک شده ....

به همین سادگی ...

به همین قشنگی....

به همین خوشمزه گی ....

حالا اگه دوست داشتید میتونید داخل همین پوشه
      Patches در مموری کارتتون انواع و اقسام پچ های سازگار با گوشیتون رو بریزید و توسط رام پاچر ( RomPatcher ) گوشیتون ، اونها رو اجرا و فعال کنید و از امکانات هک گوشیتون و ایضاً پچها ، کمال استفاده و ایضاً لذت رو ببرید

خوب....

دیگه واقعاً خوب....

امیدوارم از این کارگاه آموزشی کمال استفاده رو ببرید و مارو از دعای خیرتون بی نصیب نذارید که این روزها عجیب محتاج دعا هستیم بد فرم !!!

فداتون ramikoh
      • نوع فایل: zip ramikoh_RomPatcherPlus_2.3.zip (92.4 کیلو بایت, 26 views)
      • نوع فایل: zip Patches.zip (956 بایت, 15 views)

10. 6 كاربر زير به خاطر اين پست مفيد از ramikoh تشكر كرده‌اند

Ali_raper (10-22-2010), MYM2 (09-09-2010), Professional (10-23-2010), arman s (09-24-2010), cloud str!fe (10-12-2010), mehdifbi (10-12-2010)

11. 10-12-2010 #5
      mehdifbi
      mehdifbi آنلاین نیست.
      mehdifbi آواتار ها

پست‌ها
      2
      تشکر شده 0 بار در 0 پست

سلام
      ramikoh کارت تا اینجاش که خیلی توپ بوده دمت گرم

یه سری از این فایل های کوک شده "n97 v22" که تو وب هست برنامه های اضافی با خودش داره یا اصلا فونت رو عوض کردن
      چه فایلی رو باید به rofs2 اضافه کرد که فقط رام پچر نصب شه و تغییرات دیگه ای گوشی پیدا نکنه
      ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنی

12. 10-12-2010 #6
      cloud str!fe
      cloud str!fe آنلاین نیست.
      مدیر بازنشسته
      cloud str!fe آواتار ها

پست‌ها
      865
      تشکر شده 580 بار در 1,150 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdifbi نمایش پست ها
      سلام
      ramikoh کارت تا اینجاش که خیلی توپ بوده دمت گرم

یه سری از این فایل های کوک شده "n97 v22" که تو وب هست برنامه های اضافی با خودش داره یا اصلا فونت رو عوض کردن
      چه فایلی رو باید به rofs2 اضافه کرد که فقط رام پچر نصب شه و تغییرات دیگه ای گوشی پیدا نکنه
      ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنی
      دوست عزیز تا جایی که من خبر دارم برای n97 شما نمیتونید rofs2 رو unpack کنی بهتره که rofs3 رو unpack کنی نترس هیچ مشکلی هم پیش نمیاد من خودم تست کردم.
      و اما برای اضافه کردن rompatcher شما باید نسخه ی full رو اضافه کنی که فایل های engine و patcher.ldd , patchershadow.ldd باید توشون باشه ولی اصلا نترس چون من همش رو برات اماده کردم و توی یه فایل زیپ همراه با پوشه هایی که باید قرار بگیرن برات گذاشتم.
      و اما اینجا 2 نکته باقی میمونه .

1 . من فقط دو پچ لازم برای هک گوشی یعنی installserver و open4allrp+ رو برات قرار دادم که البته برای هک همونطوری که گفتم کافیه ولی اگه پچ های دیگه میخوای خودت بهش اضافه کن چون بعدا نمیتونی اضافه کنی مگر اینکه از مد کپی استفاده کنی که اینم یه کمی سخته (شایدم بلد باشی)
      2 . اگه میدونی از مد کپی استفاده کنی پوشه ی پچ رو رو در rofs3 در شاخه ی اصلی قرار نده چون اگه 2 تا پوشه ی پچ در شاخه ی اصلی باشه برنامه ی rompatcher قاط میزنه و بالا نمیاد.

این 2 تا نکته سر در گمت نکنه بدون اونام میتونی کارت رو ادامه بدی فقط اخطار بود.
      • نوع فایل: zip RomPatcherPlus_2.&#.zip (94.6 کیلو بایت, 12 views)
      forgetting all the pain inside you learned to hide so well
      **
      pretending someone else can come and save me from my self

سورس آیفون

13. کاربران زیر به خاطر این پست از cloud str!fe تشکر کرده اند

Ali_raper (10-23-2010)

14. 10-22-2010 #7
      mehdifbi
      mehdifbi آنلاین نیست.
      mehdifbi آواتار ها

پست‌ها
      2
      تشکر شده 0 بار در 0 پست

پیش فرض ممنون ramikoh

ممنون

اگه مشکلی نیست سه تا سوال دیگه

اول اینکه فریم ور جدید رو که استفاده میکنم quickoffice رو نه می تونم آپدیت کنم نه جدیدترهاش رو نصب ارور میده

دوم اینکه توی فریم ور جدید دوربین از 5 مگ به 3 مگ تبدیل شده (توی تنظیمات دوربینشه) که یکم ضدحاله

*** سومیشم این که بعضی از برنامه هایی که قبلا راحت آنیستال!! می کردم رو دیگه نمی تونم پاک کنم "uninstallation failed"

به نظرتون چیکار باید بکنم؟

درضم من rofs2 رو به روش خودت آنپک کردم جوابم داد
      اگه بخوام با rofs3 این کارو بکنم با چه برنامه ایه و بعدش فایل ها رو باید کجا بریزم!!؟

15. 02-17-2012 #8
      saeedprongs
      saeedprongs آنلاین نیست.
      saeedprongs آواتار ها

پست‌ها
      1
      تشکر شده 0 بار در 0 پست

سلام
      ممنون از پست خوبتون
      این فایل هایی که نوشتید برا دانلود گذاشتم هیچکدوم نیستن. کجان؟ :دی
      میشه راهنماییم کنید؟

« آموزش ساده !!! هک گوشی نوکیا 5530 ورژن 30

فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی

• بهترین شعبده بازی های کریس آنجل (دوبله فارسی)
    • مسابقه جنجالی(دروغ نیم میلیون دلاری)زیرنویس فارسی
    • مستند جنجالی فوتبالیست های زن ایرانی
    • آموزش تصويري پينگ پونگ
    • بمب خنده مهران مديري – جديد
    • دوربین مخفی بازیگران هالیوودی
    • دو جنسه های ایرانی+دماغ عملی
    • تمام سریالها و شاهکارهای مهران مدیری
    • آنچه مردان و زنان به آن نیاز دارند
    • هنر عشق بازی در روابط زناشوئی

• آموزش حرفه ای ورزش پارکور
    • آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
    • گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
  • تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
  • مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)

• اطلاعات تاپیک:

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)

تاپیک های مشابه :

1. آموزش گام به گام !!! فلش کردن گوشی های نوکیا توسط نرم افزار JAF ورژن 1.98.62 به روایت ramikoh
      توسط ramikoh در انجمن فیرمویر - Firmware 5th
      پاسخ ها: 24
      آخرين نوشته: 02-09-2012, 10:06 AM
    2. روش تشخیص مموری کارت های پرسرعت برای گوشی های نوکیا به روایت ramikoh
      توسط ramikoh در انجمن آموزش ها - Training 5th
      پاسخ ها: 1
      آخرين نوشته: 08-13-2011, 04:13 PM
    3. آموزش تصویری ، پیدا کردن جهت قبله توسط GPS موبایل نوکیا به روایت ramikoh
      پاسخ ها: 6
      آخرين نوشته: 09-21-2010, 10:09 PM
    4. آموزش تصویری !!! آپ دیت گوشی های نوکیا با Phoenix بصورت آفلاین به روایت ramikoh
      توسط ramikoh در انجمن فیرمویر - Firmware 5th
      پاسخ ها: 3
      آخرين نوشته: 07-04-2010, 10:46 PM
    5. ترفند های کاربردی موبایل در گوشی های سری 60 نگارش پنجم مثل 5800 و N97 به روایت ramikoh
      پاسخ ها: 12
      آخرين نوشته: 07-04-2010, 10:08 PM

برچسب های این تاپیک

موبایل

نمایش برچسب ها

http://www.irantrack.com/novin/zqd7l5b9lozqvr6w8jb.jpg
    مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/200kartoon-k.gif
    پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/2qsb4kit7yyqj5o2bzvr.gif
    آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/k055d0pjer1kjfftnzzl.gif
    آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/0x3yymtrjettye310y53.jpg
    کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

• تماس با ما
    • mobile4persian
    • بایگانی
    • بالا
    اکنون ساعت 10:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.