خیر دوست عزیز هیچ اشتباهی در وارد کردن اطلاعات وجود ندارد! این هم از پیغامی که میده!
提示信息
1. 用户名或密码错误
|

خیر دوست عزیز هیچ اشتباهی در وارد کردن اطلاعات وجود ندارد! این هم از پیغامی که میده!
提示信息
1. 用户名或密码错误
|
|

porschelord جان بهتره یک بار از اول تمام مراحل رو با دقت طی کنید![]()
این ارور به معنی خطا در مشخصات ورودی است ...
ديگه بايد ببخشه ------ هركي كه نبود منو كم كاري و نامردي ميدونه

نوشته اصلی توسط the-GOD
تایید میشه
این پیغام میگه: "نام کاربری یا رمز ورود اشتباه است"
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

سلام sunPDA
با تشکر من خیلی وارد نیستم به همین دلیل هنوز متوجه نشدم آیا باید برنامه signsis را در کامپیوتر نصب کنم وبعد اون دو تا فایل را ساین کنم یا در گوشی نصب کنم و اگه جوابش گوشیه باید بگم که گوشیم نمیذاره هیچ برنامه ای نصب کنم.

برنامه های مختلفی برای ساین کردن با فایل های cer و key هستند که برخی تو گوشی نصب میشن و برخی تو کامپیوتر اجرا میشند ، اگر نمیتونید تو گوشی برنامه نصب کنید از برنامه زیر در کامپیوتر استفاده کنیدنوشته اصلی توسط mr.dehghani
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

مدیر محترم سلام
من تو همون سایت چینی IMEI را وارد کردم دیروز تا حالا جواب نداده و پیغام 您的串号(354................)已提交,证 将于2009年07月11日9:30 后生效!请耐心等待。
را نشون میده فقط دیروز زده بود 2009.07.12 امروز زده 2009.07.11 لطف میکنید راهنمائی بفرمائید
سوال دوم اینکه اون سایت OPTDA سه سال پشتیبانی میکرد این سایت چقدر ساپورت میکنه
فبلا از پاسخ شما سپاسگزارم

در مورد اعتبار فایل های cer این سایت اطلاعی ندارم اما این پیغامی که گذاشتید میگه : "درخواست شما ارسال شده است ، و فایل cer شما در ساعت 9:30 در تاریخ 11/7/2009 (فردا ) آماده میشه ، لطفا صبر کنید"
اگر هم قبلا نوشته بوده 12/7/2009 احتمالا بهت حال داده و زمانش رو جلو انداخته![]()
-------
-------

دوست عزیز پیام جان من چند روز پیش در سایت opda ثبت نام کردم و متاسفانه به دلیل چند کلیک پیاپی برای فایل key
op من تمام شد و فقط توانستم فایل cer را دانلود کنم.
و بعد نرم افزاری را پیدا کردم که بدون فایل key هم برنامه ها را ساین میکرد متاسفانه با اون برنامه نتونستم helloOX 1.5 رو ساین کنم
(برای 5800) بعضی از دوستان گفتند باید از طریق سیستم identify سریال گوشیتونو به یه اکانت دیگه ببرید تا فایل key رو به شما بده
لطفا اگه در این زمینه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.
ممنون![]()
![]()
هميشه از كوچكترين چيز شروع كن---سنگهاي بزرگ را سنگهاي كوچك پا برجا نگه ميدارند---خود پسندي انسان را از آموختن باز ميدارد .

gandolf007 جان من هم همچین مشکلی داشتم و نتونستم با فایل cer و اون برنامه، helloOX 1.5 رو ساین کنم :shock:
هرچند اینجا جاش نیست ولی imei خودت رو بده تا من برات از همین سایت سفارش بدم... البته اگه خودتون امتحان نکردی...
ديگه بايد ببخشه ------ هركي كه نبود منو كم كاري و نامردي ميدونه

اینم از IMEIنوشته اصلی توسط the-GOD
355255031421062
![]()
![]()
![]()
هميشه از كوچكترين چيز شروع كن---سنگهاي بزرگ را سنگهاي كوچك پا برجا نگه ميدارند---خود پسندي انسان را از آموختن باز ميدارد .
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|