با سلام خدمت دوستان
بالاخره رویای هک ناپذیری فریمورهای جدید نوکیا هم در هم شکست و 5800 ورژن 40 با موفقیت هک شد !!
این کار رو با استفاده از فن کوک کردن فایلهای فلش انجام دادن و برای هک گوشی باید گوشیتون رو با فایلهای جدید یکبار فلش کنید
Nokia 5800 v40 HACKED BY PNHT
نکته 1: من خودم به شخصه این کار رو تست نکردم ولی دوستانی در سایت dailymobile با موفقیت انجامش داده اند .
نکته 2 : فعلاً این روش فقط مخصوص گوشی 5800 ورژن 40 هستش و مطمعناً اگه کاملاً بدون باگ جواب بده نوبت به ان 97 و ان 86 هم خواهد رسید
نکته 3 : قابل اجرا بر روی 5800 V40 RM-356
اموزش
برای این کار باید فایلهای فلش گوشیتون یعنی ورژن 40 رو دانلود کرده باشین
فایل RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx ضمينه شده ي رو دانلود کنید
این فایل رو کپی کنید به مسیر C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356\ و جایگزین فایل قبلی کنید ( بعد از جایگزینی دقت کنید حجم این فایل جدید حدود 320 کیلو بایت هستش ولی اصلی 89 کیلو بایت بود )
گوشی رو با این فایلها و با استفاده از جف فلش کنید.
هنگام فلش با جف تیک گزینه Factory Set رو بردارید (همانند تصاویر)
بعد از فلش موفقیت گوشی فایلهایی رو که داخل فایل Patches.zip قرار داده ام (ضمينه شده ) رو به مسیر E:\Patches منتقل کنید
حالا برید برنامه رام پچر رو اجرا کنید و پچ ها رو فعال کنید تا گوشیتون هک بشه ..
دوستانی که زیاد با فلش و کار با برنامه جف اشنا نیستن بهتره برن به بخش فریمور و اطلاعات کاملی از فایلهای فلش و نحوه کار با این برنامه بدست بیارن و سپس اقدام به این کار بکنن
این هم تصاویری از این کار
احتمال خیلی زیاد تا فردا بتونم به شخصه تست کنم ولی تا اون موقع اگه هر کسی تست کرده جواب رو بگه ولی قبل از تست خودم هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم
موفق باشید.

LinkBack URL
About LinkBacks