سلام
دوست عزيز amirahmadsamadi بنده حدود ده روز هست كه درگير اين مشكل vpn هستم متاسفانه گوشي نوكيا 5800 با قضيه vpn و پروتكل pptp مشكل داره. يعني خود گوشي مستقيما اين پروتكل را نداره و بايد نرم افزار جداگانه اي نصب كني كه من بعد از كلي گشتن تونستم از اين سايت تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. برای ثبت نام کلیک کنید!! نرم افزار SymVPN 1.00 -Build 78 را دانلود كنم كه البته باز متاسفانه پوليه و بايد يا آنرا بخري يا براي دوره آزمايشي 14 روزه ميتوني مجاني استفاده كني. اين برنامه دقيقا همان تعريفات vpn روي كامپيوتر را بايد بروي تنظيماتش انجام بدي البته من چون خيلي برنامه هاي ديگه در اين رابطه پيدا و روي گوشيم نصب كرده بودم فكر كنم بخاطر كانفليكت (CONFLICT) برنامه ها گوشيم دچار يك مشكل عجيب شد و بعد از اينكه ميخواست صحت و سقم يوزر و پسورد را تشخيص بده (VERIFY) كل صفحه سياه شده و خطهاي عمودي به رنگهاي مختلف روي سمت راست صفحه مياد و فقط امكان خاموش كردن گوشي هست. فكر ميكنم بالاخره با اين نرم افزار SymVPN 1.00 (Build 78 مشكل حل ميشه ولي اين مشكل نميدانم براي چي براي من پيش آمد.
خيلي متشكر ميشوم اگر خود شما يا اگر دوستان ديگر در اين زمينه به نتيجه اي رسيدن به من بگن..