با سلام خدمت تمامی بچه ها!
راستش من گوشی رو مستر ریست کردم. باد کد #7370#* و از اون به بعد دیگه نتونستم با PC Suite ارتباط بر قرار کنم. یعنی وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل می کنم علامت USB کنار باتری نمیاد.
من باید چی کار کنم؟ کسی می دونه؟
|

با سلام خدمت تمامی بچه ها!
راستش من گوشی رو مستر ریست کردم. باد کد #7370#* و از اون به بعد دیگه نتونستم با PC Suite ارتباط بر قرار کنم. یعنی وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل می کنم علامت USB کنار باتری نمیاد.
من باید چی کار کنم؟ کسی می دونه؟
|
|

قاعدتا نباید مشکلی باشه.
ولی شما یکبار کامل PC Suite را پاک کرده و دوباره نصب کنید و تا پایان نصب کامل گوشی را وصل نکنید.
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

یا توجه به اینکه ایشون میگن علامت USB کنار باتری نمیاد احتمالا مشکل از جای دیگه است ، چون بعد از وصل کردن گوشی به کامپیوتر ، چه pc suite بشناسش چه نشناسش باید این علامت بیاد ،
من احتمال میدم یه جا قطعی داره : یا کابل usb ، یا usb کامپیوتر یا usbگوشی
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|