سلام
گوشی من 5800 و می خواستم بدونم می شه کاری کرد که گوشیم رم ان تی اف اسو بشناسه اگه می شه لطفا بگین چطوری
|

سلام
گوشی من 5800 و می خواستم بدونم می شه کاری کرد که گوشیم رم ان تی اف اسو بشناسه اگه می شه لطفا بگین چطوری
|
|

بعد مزیتش چیه؟
HBHBHB (12-02-2011)

سلام تا حالا تقریبن سه دفعه یه قسمتایی از فایلایی که تو رم ریختم خود به خود پاک شده که فکر میکنم با ان تی اف اس کردن دیگه به همچین مشکلاتی پیش نمی یاد ولی از اون گزشته فرمت ان تی اف اس هم امنیت بیشتری (سلامت.حفاضت)داره هم سرعت بیشتری و فایلایی با حجم بیشتر از 4 گیگم میشه توش ریخت که البته آخری فکر نکنم تو گوشی به کار بیاد
.:: wWw.Music3nter.cOm ::.
SunPDA (04-12-2010)

درسته با ntfs کردن این مزایا رو خواهید داشت ولی مشکل شما به خاطر ntfs نبودن نیست بلکه به خاطر مموری جنس بد هست که باید عوضش کنید.

بله با ntfs کردن رم مشکل شما حل نمیشه ، و حتی ممکنه بدتر هم بشه، چون درسته که ntfs مزایایی رو که گفتید داره اما هارد ها و فلش هایی که فرمت ntfs هستند اگر یکهو و بدون رفتن به حالت safe remov از گوشی یا کامپیوتر جدا بشن احتمال اینکه خودشون یا اطلاعات داخلشون صدمه بخوره بیشتر ازfat هست و چون معمولا خیلی پیش میاد که رم های گوشی رو در بیاریم همه گوشی ها فقط فرمت fat رو پشتیبانی میکنند
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
HBHBHB (04-15-2010), Professional (04-17-2010),the-GOD (04-14-2010)

سلام البته حرف شما درسته ولی گوشی گزینه ریمو و رم داره که احتمالن اون مشکلو برطرف می کنه
.:: wWw.Music3nter.cOm ::.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|