سلام. گوشی من نوکیا x6 هستش . میخوام نقشه ایران نوکیا رو بریزم رو گوشیم طوری که فایلها رو کپی نکنم که نقشه های فعلیش پاک شه . یعنی میخوام آنلاین آپدیت کنم . نوکیا مپ آپ دیتر رو نصب کردم . نمیشه آولش ارور گوشی میده در صورتیکه از سایت نوکیا که میخواستم دانلودش کنم اولش نوع گوشی رو ازم پرسید . روش دیگه ای هم تو سایتش توضیح داده اونم با استفاده از برنامه nokia ovi suite هستش که گفته برید تو منو ویو و بعد مپس در صورتیکه اصلا تو این برنامه منو ویو نداره : Connect your device to your computer. Because you may be copying large amounts of data it’s faster to use a USB cable connection rather than Bluetooth. See Connect your device to your computer for more information.
Open Ovi Maps on your device.
To see a list of maps for different countries, start Nokia Ovi Suite and select View > Go to > Maps.
Refine your search by clicking on the continent you’re looking for on the left-hand side of the screen.
Choose your map and click Download or drag the map onto the device’s image at the bottom of the screen

میشه لطف کنید و کمکم کنید. ( ضمنا مپ روی گوشیم هم آخرین ورژنیه که از نوکیا گرفتم که اولش یه صفحه منو داره .)