سلام
من 5800 دارم و سرعت رو توی gps دقیق و بدون خطا نشون داده.....![]()
|

سلام
من 5800 دارم و سرعت رو توی gps دقیق و بدون خطا نشون داده.....![]()
|
|

نوشته اصلی توسط Haj Hamid
سلام
من وقتی بازی یا برنامه نصب می کنم موقع اجرا D-Pad و 4 تا کلید A تا D به نیمه پایینی صفحه اضافه میشه و مزاحمه . لطفً راهنمایی کنید .
در ضمن من FirmWare رو از 11 به 21 ارتقا دادم .
متشکرم

اين keyboard براي برنامه هاي جاوا كه از سيستم touch برخوردار نسيتن است . شما براي از بين بردن آن :
Menu > Settings > Application mgr. > Installed apps
خوب حالا از داخل ليست برنامه يا بازي مورد نطر را انتخاب كنيد و از روي options شاخه ي Suite settings بريد و On-Screen Keyboard را Off كنيد.
وبلاگ گوشي هاي نوكيا سري 60 ويرايش 5 - Softwares , Themes , Games , Wallpapers
http://www.5800-xm.blogfa.com

داداش ای مپ لودری که گفتی با همون Ovi نصب میشه یا باید جدا نصبش کنم؟؟؟؟ :shock:نوشته اصلی توسط Haj Hamid
![]()

خودش تو همون دی وی دی که تو بسته 5800 هستش اگه چکش رو برندارین اتوماتیک با سایر برنامه ها نصب میشه!![]()
توجه! توجه!
ممنون می شوم که مشکلات خود را با پی ام مطرح نفرمایید!
MYM2 (05-02-2010)

سلام دوست عزيز شما اول بايد نقشه هاي gps رو از اينترنت داونلود كنين كه اكثرا با فرمت هاي map و ogf2 هستند بعد اينها رو روي گوشي در مسير c:\data\smartgps\mapاگر روي گوش ودر صورتي كه روي مموري نصب كردين در مسير E:\data\smartgps\map با كامپيوتر و از طريق اتصال با كابل نصب كنين در اين صورت ميتوانيد از gps استفاده كننين
MYM2 (05-02-2010)

سلام دوست عزیز اون چند نفر درست گفتند گوشی شما نقشه نداره یعنی فایل cityموجود در مموری کارت گوشی شما خالیه.
حالا کاری که شما باید بکنید اینه که نقشه های oviمخصوص 5800 رو توی این فایل بریزید.توی این فایل فولدری هست به نامdiskcache که همون نقشه هابه علاوه فولدر صدا و... وجود داره شما باید این فایل رو که جدیدا توسط نوکیا آپدیت شده رو دانلود کنید و جایگزین این فولدر توی مموری گوشیتون بکنید البته باید برنامه مپ لودر هم روی گوشیتون نصب باشه حالا میتونید از gps گوشیتون استفاده کنید.
من خودم دنبال نقشه های آپدیت شده هستم اگر پیدا کردم حتما در اختیارتون میگذارم
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|