kia_red, با عرض خوش آمد خدمت شما![]()
فایل های جاوا که دارای پسوند jar هستند احتیاج به sign شدن ندارند .شما به قسمت app manager , سپس option - setting رو زده و قسمت software installation رو all کنید.
و check online certification را off کنید.![]()
|

kia_red, با عرض خوش آمد خدمت شما![]()
فایل های جاوا که دارای پسوند jar هستند احتیاج به sign شدن ندارند .شما به قسمت app manager , سپس option - setting رو زده و قسمت software installation رو all کنید.
و check online certification را off کنید.![]()
|
|

ممون ولی تنظیمات به همون صورتی که بوده هست و بازم جواب نمی ده. من 2 هفته که N73 گرفتم و از وقتی که (یک هفته پیش) ریستش کردم اینجوری شده. مشکل از جای دیگه ای نیست؟

نه دوست عزیز مشکل از جای دیگری نیست .چون وقتی شما گوشی رو reset می کنید تنظیمات به حالت اولیه بر می گردد و بنابراین شما باید تنظیماتی که گفتم را انجام دهید.نوشته اصلی توسط kia_red

نه مشکل از اون نمی تونه باشه. اون دو تا تنظیم همونطوری که گفتین هست. از یکی دیگه پرسیدم گفت باید مموری گوشیت رو فرمت کنی چون نرم افزارها و بازیها بعضی وقتا می مونن بصورت Temp اونجا و دفعه بعد به اون خاطر اِرور می ده! حالا نمی دونم درسته یا نه (من فعلا مموری جدا ندارم)
ولی می خوام فرمت کنم .اما نمی دونم از کجا باید برم. از کدوم قسمت باید مموری گوشی رو فرمت کنم؟؟؟ و چه چیزهایی پاک می شه بعد از فرمت مموی گوشی؟
ممنون

kia_red, درسته ممکنه از همین موردی باشه که اشاره کردید.
هنگام فرمت مموری کارت تمام اطلاعات ممموری کارت از جمله نرم افزارهایی که روی مموری نصب شده و کلا همه چیز پاک خواهد شد.
در منوی گوشی خود به دنبال memory card بگردید و از option-format memory card رو انتخاب کنید.

Professional, ميشه اي دي ياهو خودتون رو بدين؟
husainjan: سلام و ضمن خوش آمد گویی به شما. برای ارتباط با اعضا از طریق آی دی یاهوی آنها کافی است بر روی گزینهدر پستی که شخص داده و یا در داخل پروفایل آن شخص کلیک کنید. و از این به بعد برای بیان این گونه مطالب از گزینه پیغام خصوصی
استفاده کنید و از زدن پست های بیجا خودداری کنید.
![]()
با تشکر.![]()

تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.نوشته اصلی توسط Professional

DANG3R, نه همون بود ولی فعلا غیر فعاله.

سلام دوستان سایت SymbianSigned دوباره شروع به عضو گیری می کند.![]()
ابتدا به صفحه زیر رفته:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
آدرس ایمیل خود را به جز آدرس های عمومی مثل gmail, yahoo, hotmail و...وارد کنید تا یک activation code برای شما به ایملتان بفرستند.
سپس به راحتی ثبت نام کنید.![]()

سلام به همگي![]()
هر كس مي خواد تو سايت سيمبين عضو بشه به سايت KARAKAS.NET.TF بره و يك اميل درست كنه!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
من خودم امتحان كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!111111![]()
![]()
![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|