دوست جان ها uiq3 هم جزو سری شصت حساب میشه دیگه .نوشته اصلی توسط mhsahebi
![]()
![]()
|

دوست جان ها uiq3 هم جزو سری شصت حساب میشه دیگه .نوشته اصلی توسط mhsahebi
![]()
![]()
|
|

سری UIQ جزء سیمبیان است نه سری شصت!سیستم عاملشان سیمبیان است.می توانید ویندوز ویستا را ویندوز حساب کنید ولی دیگر جزء ویندوز ایکس پی نیست.نوشته اصلی توسط shadi_khachikian
![]()
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

سلام خسته نباشید . من n95 یک دارم
اصلا trkنصب نمیشه
چه کنم؟![]()

خوش اومدیدنوشته اصلی توسط شوذب
![]()
اینجا رو بخونید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

حالا شما که اینقدر باهوشین(!!!!) واسه LG KT610 چی کار باید بکنم تا حالا 4 ، 5 تا روش رو امتحان کردم فایده ای نداشت فقط من به برنامه Adobe Reader LE 2.5 Cracked - Unsigned نیاز دارم اگه کسی ساین شده اش رو داره ممنون می شم

حالا شما که اینقدر باهوشین(!!!!) واسه LG KT610 چی کار باید بکنم تا حالا 4 ، 5 تا روش رو امتحان کردم فایده ای نداشت فقط من به برنامه Adobe Reader LE 2.5 Cracked - Unsigned نیاز دارم اگه کسی ساین شده اش رو داره ممنون می شم
با سلام خدمت شما aryasoft2872 عزیز
یه روش کلی برای ساین برنامه ها در تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! وجود داره که شما با پی گیریش میتونید همه ی نرم افزار هاتون رو ساین کنید..
در این سایت میتونید فایلهارو مخضوص موبایل خودتون ساین کنید..
اگه دوستانی هستند که این نرم افزار رو برای ایشون ساین میکنن و یا ساین شده شو دارن لطف کنن آپ کنن و لینکشو بذارن..
ممنون![]()
با سلام خدمت شما aryasoft2872 عزیز
یه روش کلی برای ساین برنامه ها در تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! وجود داره که شما با پی گیریش میتونید همه ی نرم افزار هاتون رو ساین کنید..
در این سایت میتونید فایلهارو مخضوص موبایل خودتون ساین کنید..
اگه دوستانی هستند که این نرم افزار رو برای ایشون ساین میکنن و یا ساین شده شو دارن لطف کنن آپ کنن و لینکشو بذارن..
ممنون![]()

Ba salam man barname ra download kardam ama namidunam ke chetory file ra dar masiri ke goftid copy konam mamnoom misham age komak konid
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|