[dir=ltr]I really appreciate your efforts. really thankful, it worked. all the best, good job, keep it like it guys. Thanks indeed Mr. Professional[/dir]
|

[dir=ltr]I really appreciate your efforts. really thankful, it worked. all the best, good job, keep it like it guys. Thanks indeed Mr. Professional[/dir]
|
|

salam aziz, khaste nabashid , man hameye marahel ro raftam o hame chizo ham nasb kardam faghat nemidoonam chejoori bayad barnameha ro Sign kard, yanichejoori bayad az barnaameye "root signed" too gooshim estefaade konam
husainjan: اطفا به قوانین احترام گذاشته و فارسی تایپ کنید. با تشکر.![]()
می گذارم می روم ، نالهء خود می برم ، دردسر کم می کنم

برنامه "root signed" مخصوص كامپيوتر هستش و بايد روي اون دابل كليك كنيد و ادرس برنامه اي رو كه ميخواهيدنوشته اصلی توسط afshin_bsb
ساين بشه به اون بديد و sign رو بزنيد![]()
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد
ياعلي مدد

آقا شرمنده ، من فینگلیش تایپ کرده بودم . عزیز با کامپیوتر هم نشد ساین کنم . هر برنامه ای رو انتخاب می کنم پیغام "certificate file signing failed! " رو میده . چیکار کنم؟
می گذارم می روم ، نالهء خود می برم ، دردسر کم می کنم

با خوش آمد به شما.نوشته اصلی توسط afshin_bsb
حتما یک جایی رو درست انجام ندادید این روش روی همه گوشی های کار میده دوباره انجام بدید.

بچه ها من همونطور که گفتید عمل کردم اما چند تا سوال هست :
اون فایل اس آی اس که اسمش پچ . اس آی اس هست و در پوشه اول هست چیه ؟ چرا نصب نمی شه
وقتی کابل رو وصل می کنم نگفتید کدوم مدل اتصال رو انتخاب کنیم . من پی سی سوئیت زدم و کانکت شد ( دقیقا عین تصویر شد ) . اما وقتی طبق همون دستورالعمل شما عمل کردم و در حال اجرای برنامه وقتی سکیوریتی منجر رو زدم ... هیچ برنامه ای نصب نشد . بچه ها اگه کمک کنید ممنون می شم . من بدجوری به یه برنامه احتیاج دارم که بتونم باهاش فایل های ورد رو تایپ کنم . اگه یه برنامه ورد با قابلیت ویرایش داشته باشم یه کیبرد برای گوشیم می گیرم و دیگه از دست لپ تاپ سنگین راحت می شم ... باز هم از همه مخصوصا رضا و آرمان ممنونم . بچه ها راه دیگه ای نداره ساین ... راهی که بشه یه فایل 3.5 مگی رو ساین کرد .
من امید
حاضرم خوب زندگی کردن رو یاد بگیرم حتی اگر به جهنم برم ....
http://o-mid.com
http://worldtv.com/omid

من خودم از این طریق ساین کردم و کار هم می کندنوشته اصلی توسط omidgoogle
برنامه ی TRK برای این است که برنامه ی نصاب SecMan بتواند با موبایل ارتباط برقرار کند و این برنامه را نصب کند.بعد از نصب در برنامه ی SecMan باید Install Root Certificate را انتخاب کنید تا برنامه ای که Root Sign می شود در گوشی بتواند نصب شود.اگر پچ Office را می گویید فایل کرک آن است واگر نصب نشه برنامه از شما کد می خواهد.
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

موقع نصب SecMan باید برنامه ی TRK باز باشد.من اتصال PC Suite را انتخاب کرده بودم.خبرشو به من بده.نوشته اصلی توسط omidgoogle
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

من دقیقا همینکار رو می کنم . انجام نمی ده ... نمی دونم شاید مشکل از گوشی منه یا کامپیوترم ... نمی دونم فرمویر گوشی ام حدود 10 هست در حالی که 11 هم اومده برای 81 8 گیگ . ویندوزم هم ارجیناله ... ممکنه به خاطر ارجینال بودن ویندوز یا پایین بودن فرمویر گوشی ام باشه ... خلاصه اینکه کار نمیکنه . حیف . البته یه نرم افزار گیر آوردم به اسم Dedit که باهاش می تونم راحت و به صورت نامحدود تایپ کنم و به راحتی می تونم فایل های فارسی با فرمت تکست داشته باشم که به کامپیوتر قابل انتقال باشه . خوشبختانه جای ورد رو برام پر کرد . باز به خاطر لطفتون ممنون
من امید
حاضرم خوب زندگی کردن رو یاد بگیرم حتی اگر به جهنم برم ....
http://o-mid.com
http://worldtv.com/omid

این بار plat security را هم خاموس کن و دوباره المتحان کن.نتیجه را اطلاع بده.
گزینه کلیک کنید.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|