مطلب مهم در خصوص این روش اجرا کننده و نصب
تذکر حتماً بخوانید وگرنه عواقب پیش و بعد آن به خودتان مربوط می شود
من جزءی از آن اشخاص بودم که خیلی دوست داشتم این نوع بازی ها رو بدون هیچگونه نقص و کامل در گوشیم داشته باشم اما هیچ چیز توی این دنیا کامل نیست و با پی گیری های مقرر در این سایت و وبگاههای مختلف همه آن هااز یک روش مشترک با دو وجه متفاوت تبعیت می کردند که در همه آنها داد کاربران بابت اخطار های مختلف در اومده بود و خود عضوی از اون جرگه بودا م .بعد از دک ودوک ها و جستجوهای بسیارخودم دست به کار شدم و روشی رو یافتم که حال می خوام در معرض آموزش و دیدگان شما قرار دهم.
نکات قابل توجه :
1- این روش همین دیروز ابداع و فقط برروی گوشی N79عملی شد وبدلیل کمبود امکانات از دوستان می خواهم برروگوشیشون اجرا و مراتب رو گذارش کنند
2- در خصوص گام دوم باید گفت چون بنده از روش بکاپ گیری از بازی ها وپوینت ها چیزی نمی دانم بهتر است این کار را در صورت آشنایی داشتن انجام بدهید بعد به سراغ گام دوم رفته اگر میشه آموزش اش رو بگذارید تا این طرح کامل وجامع تر مورد بحث قرار بگیرد .
3- در صورتی که می بینید من جزء به جزء مراحل رو رو نویسی کردم به این دلیل هست که بیشتر افرا د به دلیل کم کاری وبی توجهی به این نوع اعمال خسارات جبران پذیر وناپذیری رو به آماتورها که خود چاکر نیز از انها هستم زدم و این روش کوچک رو به این بزرگی برروی این تایپیک ادا کردم
4- مجموعه اخطارها
بازیهایی که قبل از این روش گیر میدادن وبعد از این روش می اومدن
One- asphalt3
Close SOME applictions and retry starting the game {Error -1000002}
اشخاصی که با صفحه سیاه وخارج شدن بازی مواجه می شند
unable to install game (error -11)
گیر کردن بازی
گام اول
هک
ابتدا گوشی تون رو هک کنید
با کمی سرچ در انجمن پیدا می کنید
گام دوم
حذف کردن
وبعد تمام بازیها و منجمله نرم افزار n-gage موجود در گوشی رو حذف کنید وسپس گوشی رو یک بار ریستارت کنید .
گام سوم
نصب N-GAGE1.10 BUILD 1318
بعد از بالا اومدن سراغ ROMPatcher((که این برنامه بعد از نصب برنامه هک HelloOX روی گوشی شما قرار می گیرد)) رفته و.
Installserver_FP2
Open4all
روکه به صورت آبی رنگ هستند رو سبز کنید .
راهنمایی : برروی Installserver_FP2 کلید گزینه ها را بزنید بعد Patch را انتخاب و Apply را بزنید
برروی Open4allکلید گزینه ها را بزنید بعد Patch را انتخاب و Apply را بزنید
سپس در گوشی تون وارد آدرس:
ابزارها / مدیر پرونده شده /
ادرس زیر در گوشی هایی که زبان شون انگلیسی هستش
Tools/File mgr
وارد شده
وحال مهمترین بخش رسیدید اینجا اشتباه نکنید
ومحلی رو که کلاینت اجرا کننده بازی های N-gage رو رو گوشی یا مموری زخیره کردید بروید
کلاینت مورد نظر باید نسخه :
N-GAGE1.10 BUILD 1318
باشه وگرنه به هیچ وجه از این گام جلوتر نروید
لینک دانلود :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
اون رو اجرا و محل نصب رو گوشی انتخاب کنید
توجه برای بهتر جواب دادن این روش از نصب N-GAGE1.10 BUILD 1318 برروی مموری کارد خودداری کنید
و تمام سئوالها رو تإیید کنید تا نصب تمام بشه
خیلی طول میکشه اگه رو نوشته ای گیر کرد یا صفحه سیاه شد یا مثل کامپیوتر های هنگ زده بالا وکنار سفید بود فقط صبر کنید صبر اگه لبریز شد اونوقت نصب رو قطع کنید که صد در صد نصب می شه انشا ال...
بعد از نصب به هیچ وجه پچ اجرا کننده بازی ها از حالت TRIAL به Full اون رو نصب نکنید تکرار می کنم نصب نکنید .
توجه: در صورت داشتن اون چون من اون رو برای دانلود نذاشتم
گام چهارم
نصب بازی ها
سپس با نرم افزار X-plore
ومحلی رو که بازی های N-gage رو روی گوشی یا مموری ذخیره کردید بروید
و اونها رو به آدرس زیر منتقل کنید .
E:/n-gage/
سپس خارج بشید
توجه : 10 تا بازی رو باهم بلغور اون پوشه نکنید که بعد بخواید نصب کنید نرم افزارخارجکی N-gage تو کار ما ایرونیا می مونه ها
همه رو یک به یک با آرامش کامل
وبعد مطمئن باشید
Installserver_FP2
Open4all
سبز باشند.
یعنی گوشی در هنگام نصب بازی ها در حالت هک باشه
سپس n-gage رو اجرا کرده
و بازی رو نصب کنید
توجه بازی رو روی مموری کارت نصب کنید
در آخر اگر گفت بازی رو انجام میدهید به انگلیسی Close یا Cancleرو بزنید .
تمام بازی های مورد علاقه تون روبه همین روال نصب کنید .
گام پنجم
نصب N-GAGE_1.40_1557
توجه به هیچ وجه N-GAGE1.10 BUILD 1318 به هنگام رسیدن به این گام کلاینت N-GAGE1.10 BUILD 1318 رو که در گام سوم نصب کردیم رو از گوشی حذف نکنید
ابتدا مطمئن باشید که
Installserver_FP2
Open4all
سبز باشند.
یعنی گوشی در هنگام نصب N-GAGE_1.40_1557 در حالت هک باشه
سپس در گوشی تون وارد آدرس:
ابزارها / مدیر پرونده شده /
ادرس زیر در گوشی هایی که زبان شون انگلیسی هستش
Tools/File mgr
وارد شده
ومحلی رو که آخرین نسخه کلاینت اجرا کننده بازی های N-gage رو رو گوشی یا مموری زخیره کردید بروید
کلاینت مورد نظر باید نسخه :
N-GAGE_1.40_1557
باشه وگرنه به هیچ وجه از این گام جلوتر نروید
لینک دانلود:
لینک کمکی:
اون رو اجرا و محل نصب رو گوشی انتخاب کنید
توجه برای بهتر جواب دادن این روش از نصب N-GAGE_1.40_1557برروی مموری کارد خودداری کنید
و تمام سئوالها رو تإیید کنید تا نصب تمام بشه
خیلی طول میکشه صد در صد نصب می شه انشا ال...
توجه:
بعد از نصب پچ اجرا کننده بازی ها از حالت TRIAL به Full اون رو نصب کنید تکرار می کنم نصب کنید
توجه : باید پج ویژه نسخه N-GAGE_1.40_1557 باشه
لینک دانلود :
بعد از نصب پچ
گوشی رو یک بار ریستارت کنید
توجه:
در هنگام اجرای بازی ها باید
Installserver_FP2
Open4all
آبی یا غیر فعال باشد
حالا لذت کامل انجام دادن یک بازی N-Gage رو بدون مشکل ببرید
پیشنهاد :
از دوستان تمنا دارم اگر این روش برروی گوش اونها عملی شد مدل گوشی رو بگند تا جزء لیست سفید قرار بگیره و چون روش مورد بحث بروی گوشی NOKIA N79 جواب اش رو پس داده اسم اش رو در اول لیست قرار می دهم
در ضمن در صورتی که این روش روی گوشی شون به خوبی قبول کرد اسم بازی رو که به روش های قبلی دوستان چه در این سایت و وبگاههای دیگه کار نکرده و با این طرح به خوبی اجرا شده لطف کنند بگویند و استدعا دارم نوع Error اشون رو ذ کر کنند .
با تشکر
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
|
|
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
|
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
-
آموزش نصب بازی های کرک شده ی N-Gage 2 به ساده ترین روش
توسط Professional در انجمن بازی های N-Gage II 3rdپاسخ ها: 18آخرين نوشته: 04-07-2012, 09:33 AM -
اجرای بازی های N-Gage روی موبایل با N-Gage v1.40.1557 در موبايل هاي سري 60 ورژن هاي 3 و 5
توسط mgupload در انجمن بازی های N-Gage II 5thپاسخ ها: 7آخرين نوشته: 03-12-2012, 08:48 PM -
n-gage برای s60 5th در راه است!
توسط arman s در انجمن بازی های N-Gage II 5thپاسخ ها: 19آخرين نوشته: 02-14-2012, 03:26 PM -
طریقه نصب بازی های N-Gage بر روی گوشی N79
توسط mobilealmas در انجمن بازی های N-Gage II 3rdپاسخ ها: 25آخرين نوشته: 02-06-2009, 07:29 PM -
بازی Star Wars The Force N-Gage 2 برای N-gage 2 کرک شده !
توسط Professional در انجمن بازی های N-Gage II 3rdپاسخ ها: 2آخرين نوشته: 10-02-2008, 03:04 PM
برچسب های این تاپیک
|
|
|
|
|
|

LinkBack URL
About LinkBacks