بشتابید هک همه گوشی های نوکیا و خلاصی از پیغام certificate error فقط با نصب یک فایل sisx !
بشتابید هک همه گوشی های نوکیا و خلاصی از پیغام certificate error فقط با نصب یک فایل sisx !
سلام عزیزان دوست دارید دیگه موقع نصب برنامه ها پیغام های certificate error و ... رو نگیرید؟
پس با ما باشید که اینجا اولین سایت فارسی زبانیه که این روش رو می بینید.
این روش روی گوشی های Pre-FP1 , FP1 و حتی FP2 کار خواهد کرد.
البته مواردی گزارش شده که روی بعضی گوشی های جواب نمیده ولی این گوشی هایی که میگم 100 درصد تست شده و جواب میده:
N80 - 5700 - e51 و... بقیه گوشی ها رو باید تست کنید.
کافیه فایل پیوست رو دانلود و نصب کنید سپس هنگامی که خواستید برنامه ای رو نصب کنید هر پیغام خطایی داد مانند شکل زیر 3 تا تیک مربوط به Binpda Security Manager و Installserver.exe (با توجه به مدل گوشیتون) و Capsoff driver (با توجه به گوشیتون) را بزنید
من اینجا با توجه به مدل های گوشی نوعشون رو گذاشتم برای دوستانی که این مورد را نمی دونند.
اول گوشی های Symbian 9.1 Pre-FP1
کد:
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia E50
Nokia 5500
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Nokia E61
Nokia 3250
گوشی های Symbian 9.2 FP1 devices
کد:
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia E51
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95
گوشی های
Symbian 9.3 FP2 devices
کد:
Nokia N96
Nokia N85
Nokia N79
Nokia 6220c
Nokia E66
Nokia E71
توجه: این مقاله توسط Professional و برای سایت تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
Re: بشتابید هک همه گوشی های نوکیا و خلاصی از پیغام certificate error فقط با نصب یک فایل sisx !
سلام دستت درد نکنه ممنونم ازت
تصویری که گذاشتی نیومده من کدوم رو برای گوشیم از اون سه برنامه اجرا کنم؟
بازم ازت ممنونم
تنها تر از من انگار کسی نیست
هوا گرفته هم نفسی نیست
تنها تر از من از من خاموش
من شکسته من فراموش
که می خواستم از من جدا شن
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی
ستاره ای نیست توی این سیاهی
Re: بشتابید هک همه گوشی های نوکیا و خلاصی از پیغام certificate error فقط با نصب یک فایل sisx !
از کمکت ممنون
ولی می خوام بدونم کدوم یکی از Binpda Security Manager و Installserver.exe (با توجه به مدل گوشی) و Capsoff driver (با توجه به گوشی) باید تیک داشته باشه؟
هوا گرفته هم نفسی نیست
من شکسته من فراموش
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی
سلام رضا جان
خسته نباشی عزیز
مرسی
راستی من دیروز این وقتی داشتم garmin رو روی یه 5800xpress music میریختم certificate error داد وقتی می خواستم از app.mgr فایلشو install کنم
این برنامه رو ریختم روش دیگه certificate error نداد میزد application manager already in use در حالی که اصلا برنامه ای توی app.mgrباز نبود
گوشی رو خاموش روشن که کردم دوباره خواستم install کنم باز certificate error داد این یعنی رو 5800 کار نمیکنه؟ یا من جایی اشتباه کردم؟
هوا گرفته هم نفسی نیست
من شکسته من فراموش
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی
نوشته اصلی توسط farzan_K
سلام رضا جان
خسته نباشی عزیز
مرسی
راستی من دیروز این وقتی داشتم garmin رو روی یه 5800xpress music میریختم certificate error داد وقتی می خواستم از app.mgr فایلشو install کنم
این برنامه رو ریختم روش دیگه certificate error نداد میزد application manager already in use در حالی که اصلا برنامه ای توی app.mgrباز نبود
گوشی رو خاموش روشن که کردم دوباره خواستم install کنم باز certificate error داد این یعنی رو 5800 کار نمیکنه؟ یا من جایی اشتباه کردم؟
احتمالا این روش رو گوشی شما جواب نداده
ورژن فریمور گوشیتون چیه؟؟
آیا برنامه آیا بعد از نصب این فایل security Manager رو گوشیتون نصب شده؟؟؟ کار میکنه؟/
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
مرسی از اینکه پستها رو ادغام کردی
نمیدونم فریمور گوشی چند بود یادم رفت ببینم(گوشی ماله یکی از دوستام بود می پرسم بهتون اطلاع می دم)
نصب شدنش نصب شد آیکون sec man اومد ولی بازش نکردم
ممکنه ایراد از گوشی باشه؟
هوا گرفته هم نفسی نیست
من شکسته من فراموش
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی