سلام من hellox رو نصب کردم ولی برنامه ها دوباره نیاز به ساین دارند لطفا کمکم کنید
![]()
![]()
|

سلام من hellox رو نصب کردم ولی برنامه ها دوباره نیاز به ساین دارند لطفا کمکم کنید
![]()
![]()
.................................................دعا براي ظهور.................................................
شرمنده بايد يه چند ماهي برم
|
|

*برای هک گوشیتون اول تنظیمات مسیر زیر رو چک کنیدنوشته اصلی توسط Rabinhod
tools->settings-> applications->app.mgr در این قسمت گزینه ی اول رو روی all و گزینه ی دوم رو روی off قرار بدید.
*تاریخ گوشی تون رو به روز کنید.
__________________________________________________ __________
مراحل هك گوشي:
1-ابتدا بايد برنامه HelloOX 1.03 رو دانلود و ساين كنيد.
2-بعد از ساين برنامه اون رو نصب کنید HelloOX رو از داخل گوشي اجرا كنيد و منتظر بمونيد تا برنامه كارهاي زير رو در گوشي شما انجام بده:
Pre FP1 & FP1:
1. Unpack exe files to E:\hack\sys\bin\
2. Map Drives
3. Install ROMPatcher
4. Apply open4all patch
5. Move installserver.exe to C:\sys\bin\
6. Install Modo (optional)
7. Remove unneeded files and mapped drives
8. Done!
FP2:
2. Map Drives
3. Install rootCerts
4. Install ROMPatcher (optional)
5. Install Modo (optional)
6. Remove unneeded files and mapped drives
7. Done!
5800:
2. Map Drives
3. Install rootCerts
4. Install ROMPatcher
5. Apply open4all and ChangeSWIpolicyPath patches
6. Install Modo (optional)
7. Remove unneeded files and mapped drives
8. Done!
مشاهده ي Done نشان دهنده ي هك شدن گوشي هست.
__________________________________________________ _____________________
در بعضي از گوشيها ممكنه برنامه در مرحله ي aplly patch متوقف بشه كه بايد برنامه رو كنسل و بعد دوباره اجرا كنيد.
تغييرات در HelloOX 1.03:
دیگه نیازی به نصب MapDrives نیست چون همراه برنامه نصب میشه.
رفع مشکل اجرای ROMPatcher روی بعضی از گوشیهای FP2
رفع مشکل پچ open4all روی بعضی از گوشیها
نصب اختیاری MODO
*توجه داشته باشید که فایل installserver مناسب برای FP2 & 5800 فعلا" وجود نداره و باید برنامه ها رو ساین کنیدتا این فایل برای این گوشیها بیاد.
__________________________________________________ ___________________
نحوه فعال و غیر فعال کردن وضعیت هک:
اگر از برنامه ي BiNPDA Security Manager استفاده ميكنيد در برنامه ی SecMan توسط گزینه ی option و "Turn Plat. Sesurity" میتونید با انتخاب حالت on یا off گوشی رو در وضعیت هک قرار بدید یا از حالت هک خارج کنید.نتیجه رو میتونید با فایل منجر مثل برنامه ی X-PLORE مشاهده کنید.مثلا" پوشه هایی که در حالت عادی باز نمیشن رو چک کنید مثل اینها:C:\Private و یا C:\SYS ببینید در حالت هک باز میشن یا نه.
برای نصب سرتیفیکیت binpda بر روی گوشی هم باید یک بار گزینه ی install root certificate رو انتخاب کنید که به درد نصب بازیهای n-gage 2 که توسط binpda کرک شده اند میخوره.
در برنامه ي ROM Patcher هم بايد پچ open4all رو Disable يا apply كنيد.
.................................................دعا براي ظهور.................................................

فايل cerرو از سايت:تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.نوشته اصلی توسط -TnT-
برای ثبت نام کلیک کنید!! در يافت كن سپس فايل هاي smrtsing وrootsingوhellox رو از قسمت هك3rdبگير اول با استفاده ازhelloox unsing smart sing رو ساين كن سپس باrootsing روتش كن
حالا ديگه گوشيت هك شد![]()

سلام دوستانمن 6120 کلاسیک دارم تا وقتی ورژنش 3.5 بود راحت هکش میکردم با hello carbide اما الان که ورژنش 7.2 کردم دیگه هک نمیشه hello ox رو هم امتحان کردمم اما فقط 12 -13 ساعت unpaking زد منم خسته شدم پاکش کردم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نظر شما چکارش کنم
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()

سلام![]()
یک سوال مهم داشتم که تو هیچ یک از سایتها به جوابم نرسیدم![]()
آیا هک کردن گوشی(برای خلاصی از ساین کردن) برای گوشی مشکل به وجود می آورد؟
من فایلهای cer وkey مربوط به گوشی خودم رو تهیه کردم ولی برای راحتی از روش حک(Installerserver)برا ی نصب نرم افزارهام استفاده میکنم. حدودا هر دو ماهی گوشیم قاطی میکنی ومجبورم اونو مستر ریست کنم. آیا این قاطی کردن به خاطر حکه؟در ضمن من نرم افزار زیاد رو ی گوشی نصب میکنم وگوشیم نیزN73ME است.
این روهم اضافه کنم که اگر بعد از نصب نرم افزارها،فایلinstallerserver رو پاک کنم (گوشی رو ازحالت حک خارج کنم) ،گوشی هنگام بوت شدن پیغام...untrusted appl رو میده و مشکل پیدا میکنه!!
لطف کنید جواب بدید![]()
تشکر...

سلام
در مورد سوال اولت باید بگم 90% نه مشکلی پیش نمیاد ولی قطعی هم نیست بطور مثال باید بگم دسترسی برنامه های مخرب رو هم به فایلهای سیستمی بهتر میکنه که قابل چشم پوشی هستش
اما سوال دوم و سوم شما
باید بگم گوشی n73 از قابلیتهای خوبی برخودار هستش ولی مشکل کمبود حافظه ram برای پردازش اطلاعات داره که خوب شما هم از نرمافزارهای زیادی به گفته خودتون استفاده میکنید توصیه من نصب نرمافزارهای کاربردی در گوشیتون برای بهتر شدن وضعیت کندی گوشیتون هستش در ضمن من توصیه میکنم این بار برای هک گوشیتون با برنامه helloox.2 عمل کنید کافیه با فایلهای cer and key خودتون اونهارو ساین کنید
به نظر من روش مطمئن تری هستش
موفق باشید![]()

بله install server میتونه برای گوشی ارور و هنگ بیاره.
اگه از این مشکل رنج میبرید از روش secman هک کنید و برنامه هاتون رو با signsis اول selfsign کنید البته بس از هک کردن گوشی با این روش باید فایل 0000001 رو هم بریزید تو بوشه ی recource در مورد این اروری که بعد از باک کردن اینستال سرور میگیرید:
برید به قسمت private در درایو c راستش خوب یادم نیست کدوم بوشست ولی داخلی یکی از بوشه ها چنتا فایل با فرمت sis میتونید بیدا کنید همه ی اونا رو باک کنید حله.
forgetting all the pain inside you learned to hide so well
**
pretending someone else can come and save me from my self
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|