سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا میشه به با گوشی های (s60v3) که WLAN دارن از پسورد شبکه ها عبور کرد؟ من که هر جا رفتم و خواستم کانکت بشم همشون قفل داشتن. آیا راه حلی وجود نداره؟؟؟؟![]()
|

سلام دوستان
میخواستم بدونم آیا میشه به با گوشی های (s60v3) که WLAN دارن از پسورد شبکه ها عبور کرد؟ من که هر جا رفتم و خواستم کانکت بشم همشون قفل داشتن. آیا راه حلی وجود نداره؟؟؟؟![]()
|
|

سلام دوستان

نوشته اصلی توسط djhamido3
سلام.
خوب چرا که نه ؟ کار نشد نداره...!
البته با گوشی کار نشد داره ولی با کامپیوتر که سیستم عامل لینوکس داره میشه شبکه را هک کرد و داخالش شد....!؟
اگه آموزش خواستی بگو![]()
![]()
![]()
If you won’t be patient in the flow of river, every driftwood will be a huge problem for you

نوشته اصلی توسط djhamido3
سلام.
خوب چرا که نه ؟ کار نشد نداره...!
البته با گوشی کار نشد داره ولی با کامپیوتر که سیستم عامل لینوکس داره میشه شبکه را هک کرد و داخالش شد....!؟
اگه آموزش خواستی بگو![]()
![]()
![]()
If you won’t be patient in the flow of river, every driftwood will be a huge problem for you

اگه یه آموزشی از همون بذاری خیلی خوبه
اما خودت تست کردی ؟؟ 100 درصد میشه؟؟ :shock:

اگه یه آموزشی از همون بذاری خیلی خوبه
اما خودت تست کردی ؟؟ 100 درصد میشه؟؟ :shock:

آیا می دانستید این عمل خلاف شرع است؟
در هر حال اگر می شود ، لطفا لینکی برای آموزش هک شبکه با استفاده از Linux قرار بدهید. ممنونم.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|