با سلام
جبار سینگ دوست عزیز
من یک ان 73 معمولی دارم. برنامه "TRK برای هک روی گوشی بنده نصب نمیشه البته قبل از آپدیت کردن نصب میشد.
با تشکر مجدد.
|

با سلام
جبار سینگ دوست عزیز
من یک ان 73 معمولی دارم. برنامه "TRK برای هک روی گوشی بنده نصب نمیشه البته قبل از آپدیت کردن نصب میشد.
با تشکر مجدد.
امان از ادمای دروغگو!
|
|

چه اروری میده؟![]()
اين جهان پر از صداي پاي مردمي است که همچنان که تو را مي بوسند طناب دار تو را مي بافند.
<فروغ فرخ زاد>

با سلام
این خطا رو میده:
Inable to install
components is boult-in
با تشکر![]()
امان از ادمای دروغگو!

این پیغام میگه این برنامه در حال حاضر روی گوشی شما موجوده حذفش کنید و نسخه جدید رو نصب کنید.نوشته اصلی توسط sajadi-s
یک آموزش هم اینجا هست:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

ممنون با راه حلی که تو آدرس گذاشتی درست شد.![]()
![]()
امان از ادمای دروغگو!

سلام
یه مشکل دیگه، ببخشیدا!
وقتی وارد برنامه TRK میشم(با همون روش بالا نصبش کردم)، اولا که هیچ سوالی نمیکنه که من No رو بزنم (تمام تنظیمات رو انجام دادم و کابل هم وصله و علامتش هم بالای گوشی و هم توی دیواس منیجر کامپیوتر اومده) و بعد از تعریف USB هم هیچ کاری انجام نمیده.
با تشکر مجدد![]()
امان از ادمای دروغگو!

با سلام
اگه راه حلی نداره لطفا بفرمائید. :o
امان از ادمای دروغگو!

سلام به شما
برنامه دستی نصب شده . صرفا دارای معایبی بهر حال خواهد بود . چه چیز رو نمیپرسه که NO رو باید وارد کنید ؟!
آیا آیکون TRK در منوی اصلی اومده یا خیر ؟
اگر اومده بعدش باید برنامه ی SECMAN رو نصب کنید تا بتونید N-Gage Tools و سایر برنامه ها رو نصب کنید بر روی گوشیتون .
هوم ؟!

با سلام مجدد
توی این آدرس( تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!) جوابمو پیدا کردم که نوشتم تا بقیه ام استفاده کنن.
البته راه هک کردنی که گفته رو شما هم توی انجمن نوشته بودید. اون آقاهه اینطور نوشته بود:
......همونطور که میدونید بعضی گوشی ها مثل N81 8GB خودم بعد از آپدیت شدن به فیرمویر های بالاتر دیگه قادر به نصب کردن برنامه های App TRK و SecMan نیستند و از این رو قادر به نصب بازی های کرک شده ی N-Gage 2 هم نخواهند بود . به همین دلیل در این تاپیک سعی میکنم روش های دیگر هک (غیر از هک با SecMan ) رو توضیح بدم تا مشکل اونایی که نمیتونن بعد از آپدیت گوشیشون بازی های N-Gage 2 رو نصب کنند حل بشه .
خب بزارین اینطوری شروع کنم که من گوشی خودم رو از ورژن V 10.0.053 به ورژن V 20.0.056 آپدیت کردم ( با عوض کردن پروداکت کد) ولی بعد از آپدیت کردن گوشیم وقتی خواستم کلاینت N-Gage و برنامه های SecMan و App TRK رو نصب کنم با پیغام "Unable To Install : Component is Built-in" مواجه شدم ولی بعد از یه کم گشت و گذار در اینترنت فهمیدم که باید گوشیمو با استفاده از برنامه ی HelloCardibe هک کنم تا بازی های N-Gage روش نصب بشه .
با تشکر(اینو خودم نوشتم!)![]()
امان از ادمای دروغگو!

نیازی به این همه شلوغ و پلوغ کاری نیست. نسخه ی آخر SecMan یعنی نسخه ی 1.1 به راحتی روی N95 من با فریمور 30 نصب شد(این نسخه فایل sis است و مستقیما نصب می شود.) Installer های بازی های قدیمی را هم اتفاقا با آخرین نسخه ی TRK می شود نصب کرد! ولی بازی های کرک شده ی جدید با فرمت sis عرضه می شوند.
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|