سلام دوستان...
آموزش ساین کردن مرحله به مرحله توضیح بدین من که گیج شدم. یه برنامه جی پی اس نتونستم رو گوشیم نصب کنم.. لطفا کامل و واضح توضیح بدین
ممنون![]()
|

سلام دوستان...
آموزش ساین کردن مرحله به مرحله توضیح بدین من که گیج شدم. یه برنامه جی پی اس نتونستم رو گوشیم نصب کنم.. لطفا کامل و واضح توضیح بدین
ممنون![]()
|
|

گوشی شما FP2 هست با روش hello ox می تونید هکش کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

من مشکلم همین ساین کردنه. که قبل از نصب برنامه یه ایراد certi Error میده ....
لطفا بیشتر توضیح بدین

دوست عزیز به تاپیکی که ذکر شده برید به اندازه کافی توضیحات داره![]()

نوشته اصلی توسط Professional
فایده نداره....... من که نفهمیدم تو توضیح میگین این فایل و ساین و یهد نصب کنید در صورتی که من تو ساین کردن مشکل دارم![]()
![]()
یه راه که همیشه حداقل برای من جواب داده اینه که اول به تاپیک زیر برین و از سایتی که معرفی شدهفایل Cer و Key مخصوص موبایلتون تهیه کنید:
یا اینکه برای این کار توی سایت خودمون درخواست بدین تا براتون تهیه کنن در این تاپیک :کد:http://www.mobile4persian.com/forum/hack-3rd-f182/cer-opda-t21324.html
بعد از به دست آوردن cer و key میتونید با استفاده نرم افزار FreeSigner فایلهاتون ور ساین کنید که لینک دانلود اون هم در تاپیک زیر هست:کد:http://www.mobile4persian.com/forum/hack-5th-f185/certificate-t25693-310.html
توجه کنید که من خودم موبایلم 6220 هست و همه ی برنامه هام رو با همین روش ساین میکنم ...کد:http://www.mobile4persian.com/forum/hack-3rd-f182/freesigner-v1-01-t31141.html?hilit=freeSigner
ینی کاملاً تست شده و جواب داده..![]()

دستت درد نکنه بابت راهنماییت..... ولی انگار این گوشی نمی خواد راه بی افته
همه مراحل انجام دادم وقتی سریال رو دادم گذینه (Apply همون قرمز رنگه منظورمه که پیشش هم Normal نوشته) رو به من نداد این دو تا فایل رو همون موقع به من داد واسه دانلود وقتی دانلود کرئم دو تا فایل(Cer&Key) به صورت فایل متن (TXT) بودن ......... به نظرت اشکال از کجاست؟ از بابت درست دادن سریال گوشی مطمین هستم.
من قبلا از دوستمون محمد هم در خواست داده بودم که برام آماده کنه ولی انگار سرش شلوغه.......
اشکال از کجاست؟
این آدرس هم جواب نداد
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

شما یک بار دیگه درخواست بدید الآن زودتر آماده میشه.
فایل متنی نیست به نظر من مشکل از اینجاست.
بله .. به احتمال خیلی زیاد مشکل از همون فایل cer و key هست که شما میگیرید
باید cer و key یه PHP File باشه..
میتونید به عنوان مثال فایل تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! و تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! منو دانلود کنید تا با فایل ها آشنا بشین
یه بار دیگه درخواست ضرر نداره..
خب من خودم براتون با IMEI که بهم دادین گرفتم
ولی چون قبلاً برای همین شماره و همین گوشی گرفته بودین همون لحظه لینک دانلود رو داد
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
البته اگه بازم مشکل داشتین میتونید توی تاپیک سایت خودمون درخواست بدین یا بهتره که از سایت دیگه ای برای این کار با دقت بیشتری درخواست فایل هارو بدین

Mostafa جان بابت زحمتی که کشیدی ممنون ......... بازم همون ایراد رو میده در صورتی که تاریخ انقضا 2012 هست
اینم ایرادش Certi May Not Yet Be Valid,Is Expired Or phone Data Setting May be incorrect![]()
![]()
![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|