چندیست که یک فروند 5800 خریداری نموده و از صدای پایین هندزفری ایشان نسبت به گوشی های دیگر من جمله n81 و 5310 و .... مشقت بسیار میکشم .
از حضار محترم تقاضای مدد دارم![]()
![]()
software version : v11.0.009
|

چندیست که یک فروند 5800 خریداری نموده و از صدای پایین هندزفری ایشان نسبت به گوشی های دیگر من جمله n81 و 5310 و .... مشقت بسیار میکشم .
از حضار محترم تقاضای مدد دارم![]()
![]()
software version : v11.0.009
|
|

با خوش آمد به شما![]()
از اول همین طور بوده؟ شاید کیفیت آهنگتون پایین هست یا صدا را از روی گوشی زیاد نکردید.

اگر مشکل موارد بالا نبود ، احتمالا با ارتقا فریمور مشکل حل بشه
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون
مشکل ااونایی که گفتیین نبود .
برای آپدیت firmware هم هر چی check for updates رو میزنم میگه no updates available
آپدیت از طریق کامپیوتر هم ، هر چی تاپیک ها رو خوندم چیزی دستگیرم نشد .
نوشته بود نرم افزار .... را دانلود میکونید ، بعدش فرمویر رو دانلود میکنید ولی لینکی برای فرمویر نبود !!!!!
خیلیییییییییی ممنونم !

سلام بر تو ای انسان رنجور
من خود را در مشقت تو شریک میدانم و زهمین روی به مدد تو آمده ام ، هرچند این مدد ناچیز است.
ای بزرگوار دستگاه موبایل شما Xpress Music میباشد و یقینا باید صدایی همچون غرش آسمان داشته باشد ولی این را هم بازگو کنم که N81 چیز دیگریست و من همتایش را در غرش هندزفری ندیده ام.
به همین سبب به شما توصیه میکنم در ابتدا از سالم بودن هندزفری یقین حاصل کنید و اگر هندزفری شما کاستی نداشد باکی نیست که دستگاه موبایل خود را آپدیت کنید (البته بایستی شیر دل باشید و مخاطرات ناشی از عدم هک شدن و برنامه های unsign را به جان بخرید).
پیشنهاد میکنم برای آپدیت ابتدا یک نرم افزار PCsuite از سایت نوکیا دریافت (اگر ای دی اس ال دارید) و سپس آنرا آپدیت کنید و بعد هنگام به ارتقاء و آپدیت گوشی بپردازید.
پاینده باد برو بچه های mobile4persian
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|