گوشی n73 من بعد از یکی دو روز ری استارت میشود
مستر ریست هم کردم ولی مشکل حل نشد
میشه لطفا راهنمایی کنین...![]()
|

|
|

ممکنه گوشیتان آلوده باشد ولی همیشه این طور نیست. گوشی من گاه و بی گاه بی دلیل ریستارت میشود. به خصوص وقتی که در یک زمان به اینترنت وصل باشد و همان موقع کسی زنگ بزند! به شما توصیه می کنم که گوشیتان را با آنتی ویروس کاسپراسکی اسکن کنید. یادتان باشد قبل از اسکن حتما آپدیتش کنید. در سایت خودمان هم نسخه ی اصل و هم نسخه ی کرک شده هست. موفق باشید.
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

با سلام و خوش امد به شما .نوشته اصلی توسط pmediacooir
و با تشکر از آقا آرمان مدیریت محترم بخش .![]()
باید عرض کنم خدمتتون که گاها هم مشکلات نرم افزاری دیده میشه . در واقع سیستم عامل گوشی بنوعی آسیب میبینه در نصب برخی برنامه ها !
برای برنامه های سیمبیان SIS غالبا خیر چرا که برخلاف تصور بسیاری افراد تحت هیچ شرایطی قابلیت دسترسی به برنامه ی سخت افزاری گوشی ها رو ندارند !!
اما برای برنامه های جاوا ، گرچه سطح بالا هستند ولی متاسفانه میتونن پلتفرم گوشی رو متاثر کنن .
لذا اساسا در نصب برنامه های مشکوک JAVA باید احتیاط کرد !!!
در چنین آسیب های نرم افزاری ، گاها ریستارت گوشی ، هنگ کردن و قفل کردن گوشی مشاهده میشه و یا حتی روشن نشدن و یا دیر روشن شدن گوشی .
مستر ریست هم بهیچ وجه این آسیب رو بازیابی نمیکنه و تنها فلش سخت افزاری گوشی و نصب مجدد پلتفرم ( ورژنی برابر و یا بالاتر فقط ) میتونه این عیب رو رفع کنه .
موفق باشید .![]()

یک امکان دیگه هم وجود داره گوشی یا باطری گوشی ضربه نخورده؟![]()

دقیقا همونی هست که گفتم !نوشته اصلی توسط pmediacooir
قبلا هم به کرات باهاش برخورد داشتم . همیشه هم ریستارت نیست بلکه هنگ هم ممکنه بکنه گوشی و قفل بکنه .
یکبار فلش کنید اون رو . هیچی روش نصب نکنید . مطلقا هیچ چیز . حداقل برای سه روز .
و برای نصب برنامه های java هم همیشه محتاط باشید .
متوجه خواهید شد که دیگه ریستارت نمیشه .![]()
![]()

گوشي هاي سيمبيان وقتي برنامه هاي زيادي روشون در حال اجرا باشه خود به خود ريستارت مي شن تا هم رم خالي شه هم اينكه مصرف باتري كم شه.
حتي N95 خودم وقتي حدود 1 ساعت باهاش موزيك گوش مي دم و هم زمان يك برنامه ديگه ام باز باشه ريستارت مي كنه.
وقتيم با اپرا مي رم اينترنت خدا نكنه sms بياد و بخوام جواب بدم.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|