چند وقتیه میانبر music player گوشی(N73 me) کار نمی کنه مشکلش چی میتونه باشه...وقتی گوشی رو ریست می کنم راه میفته...![]()
|

چند وقتیه میانبر music player گوشی(N73 me) کار نمی کنه مشکلش چی میتونه باشه...وقتی گوشی رو ریست می کنم راه میفته...![]()
|
|

دلیلش میتونه شاید این باشه که یه برنامه ای نصب کردید که شاید اونم یه کلید میانبر داره که همین دکمه هست و تداخل ایجاد میکنه...نوشته اصلی توسط kalemati12
و با توجه به اینکه زمانی که ریست میکنید راه میفته دلیلش اینه که هنوز اون برنامه دوم اجرا نشده...
اگه دوستان دیگه اطلاعات بیشتر و بهتر و دقیقتری دارن بگن...![]()
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

از این ویروس جماعت چیزی بعید نیست!
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...

گوشیتون ضربه نخورده؟
اگر نخورده :
اول با یک آنتی ویروس چکش کنید اگر درست نشد گوشیتون رو فلش کنید./

kalemati12 جان
معمولا بعد از چه مدت بعد از روشن شدن گوشی این اتفاق میافته؟؟؟
میشه احتمال داد که رم کم میاره...آخه گوشی خودم هم N73 ME هست و گاهی اوقات که رم خیلی کم میاره اصلا با گوشی نمی تونی فیلم بگیری که هرچی دکمه شات بغل گوشی رو میزنی کار نمکنه!!!
احتمالا مال شما هم از همین باشه!!!
با تشکر
عادت کنید به هیچ چیز عادت نکنید...

خودم تا حدی فکر می کنم مال رم گوشی باشه... چون رم گوشی بعد از ریست کردن بیشتر میشه میتونه دلیلش کم بودن رم باشه ...چون گوشی تا حالا ضربه نخورده ... ویروس هم که نداره...البته از وقتی آپدیتش کردم این اتفاق میفته .قبلاً که حدود 6 ماه بود باهاش کار می کردم اینجوری نمی شد ... الآن 10 روزی میشه که آپدیتش کردم .اتفاقاً رم گوش رو نسبت به قبلاً بیشتر نشون میده.... برنامه هم نسبت به قبلاً چیز خاصی اضافه نشده ... نمیدونم چشه!!!![]()

خب پس شما می تونید نسخه firmware قبلی گوشی رو پیدا کنید و به اصطلاح گوشی رو downgrade کنید.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|