با سلام خدمت دوستان ارجمند انجمن
لطفاً راهنمایی فرمائید نقشه GPS اصفهان را از کجا می توانم پیدا کنم؟ (منظورم CDT فایلهای آن می باشد) گوشی N82 می باشد و از نرم افزارهای گارمین و smartcom نمی خواهم استفاده کنم
متشکرم
|

با سلام خدمت دوستان ارجمند انجمن
لطفاً راهنمایی فرمائید نقشه GPS اصفهان را از کجا می توانم پیدا کنم؟ (منظورم CDT فایلهای آن می باشد) گوشی N82 می باشد و از نرم افزارهای گارمین و smartcom نمی خواهم استفاده کنم
متشکرم
|
|

سلام![]()
شما از چه برنامه ای پس می خواهید استفاده کنید؟![]()
گارمین و smartcom از بهترین برنامه ها هستند.

با سلام و احترام، ضمن تشکر از پاسخ administrator، منظورم را بیشتر شرح می دهم:
عنایت بفرمائید نرم افزار nokia maps روی گوشی N82 بنده وجود دارد، نقشه راههای کشور را از سایر دوستان انجمن دریافت و در شاخه e:/cities/diskcache قرار دادم که خیلی کلی می باشد مثلاً نقشه اصفهان را فقط در حد 2 خیابان اصلی و یک فرودگاه نشان می دهد. در صورتیکه نقشه شهرهای برزیل را (باتوجه به مارک گوشی) به صورت کامل دارا می باشد. اضافه کنم لطفاً بفرمائید از کجا می توانم نقشه دقیق شهر اصفهان و دیگر شهرهای وطن عزیزمان را نیز دریافت و به این نرم افزار اضافه نمایم. ضمناً با اتصال به اینترنت همراه اول نیز هر چقدر که صبر کردم نقشه ها واضح نگردید.
قبلاً از راهنمایی شما دوستان عزیز سپاسگزارم.

برای نوکیا مپ 3 فعلا نقشه کامل برای هیچ کدام از شهر های ایران نیست ، حتی تهران
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|