سلام به همه
من یه گوشی Nokia 6220c دارم که وقتی از فرستنده های اس ام اس گروهی مثل smsهای تبلیغاتی برای من اس ام اس میاد گوشیم ریست میشه
مثل برنامه نود یا حتی از خود مخابرت (30009)
کسی میدونه مشکل چیه؟
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
|

سلام به همه
من یه گوشی Nokia 6220c دارم که وقتی از فرستنده های اس ام اس گروهی مثل smsهای تبلیغاتی برای من اس ام اس میاد گوشیم ریست میشه
مثل برنامه نود یا حتی از خود مخابرت (30009)
کسی میدونه مشکل چیه؟
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنید
ممنون
|
|

شما رم جدید و با حافظه ی بالا (بالای 1 گیگ) اخیرا برای گوشیتون خریدید؟ اگه اینجوری هست ممکنه از رمتون باشه چون رم ها مشکلات زیادی رو ایجاد میکنند ... شما حافظه ی دریافت پیامتون رو بذارید روی حافظه ی گوشی یا همون phone memory بعد کار کنید ببینید باز هم ریست میشه یا خیر ...اگر ریست نشه ایراد از رمتون هست که باید بذارید توی رم ریدر و با کامپیوتر فرمتش کنید و سپس یک بار هم با خوده گوشیتون فرمتش کنید بعد استفاده کنید.حالا اگه حافظه ی دریافت پیامتون رو گذاشتید روی حافظه ی گوشی یا همون phone memory و بازم این مشکل بروز کرد اینجا می فهمید مشکل گوشی حاد تر ازین حرفاست و می بایستی که گوشیتون رو خاموش کنید و قبل از اینکه روشن کنید کلید های CALL (یا همون کلید سبز) و ستاره و کلید 3 رو با هم بچسبید و نگهشون دارید و سپس گوشی رو روشن کنیدو تا گوشی کامل بالا نیومده کلید ها رو رها نکنید...یه فرمت کلی میشه گوشیتون حالا مجددا امتحان کنید ببینید اون مشکل براتون پیش میاد یا خیر ... اگر باز هم پیش اومد گوشی وحشتناک مشکل داره ... در این حالت شما دست به دامانه MASTER FLASH میشید که برای این کار باید به یک خدمات یا تعمیراتی موبایل مراجعه کنید و گوشی رو مستر فلش کنید.اگه باز هم درست نشه باید بگم که گوشیتون مشکل سخت افزاری داره و باید به سرعت ردش کنید بره![]()
شما جزییات رو برام نگفتید و من اجمالی تمام حالات رو گفتم...گوشی های سیمبیان 9 ویرایش سوم به شدت به مسائل نرم افزاری و ویروس و ... حساس هست و به شدت به این مشکلات واکنش نشون میده و ازین رو فرم مشکلات ایجاد میکنه ... ازین رو توصیه میکنم به شدت از بلوتوث بازی و یا وصل کردنش به هر نو رایانه خودداری کنید همچنین از نصب کردن هر نوع نرم افزار و بازی هم پرهیز کنید خصوصا (بازی های N gage) تا ازین دست مشکلات ایجاد نشه ...
جوابش رو بدید که مشکل گوشیتون حل میشه یا خیر ...
[flash width=250 height=55]http://topgoal.ir/User/Mohsen_Bar3lona/Logo%20&%20Banner%20tv3/fifa-2010.swf[/flash]]
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|