تا 400 که خیلی انتخاب ندارید ولی اگر کمی بیشتر بذارید روش می تونید htc touch 3g یا diamond یا حتی touch dual بگیرید.نوشته اصلی توسط arshiac457
![]()
|

تا 400 که خیلی انتخاب ندارید ولی اگر کمی بیشتر بذارید روش می تونید htc touch 3g یا diamond یا حتی touch dual بگیرید.نوشته اصلی توسط arshiac457
![]()
|
|

رضا جان خیلی ممنون راستی یه زحمت من وقتم طوری نیست که بتونم دنبال ف ی ل ت ر ش ک ن بگردم و برنامه رو که دوستمون گفت دانلود کنم یه خواهش برات دارم میتونی برام روی یه جا دیگه آپلود کنی خیلی ممنون![]()
:)
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()

سایت نوکیا که فیلتر نیست![]()

ولی من میرم میگه این سایت به علت رعایت نکردن قوانین ...............................................
![]()
![]()
ببین اینم لینکش
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()

اینجا گذاشتمش:![]()
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|